Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I88v55o 94C34i89l34i68c63h

6. 5. 2021 23:05

Omlouvám se, že jsem již nereagoval, ale dnes jsem mohl výjimečně opět dělat moji práci, kterou miluji. Streemovali jsme opravdu nádherný balet. Ovšem při tom vznikla i jedna nepříjemná pikantnost právě k tématu tohoto článku. Ten náš kolega dnes odmítl sdílet jednu místnost s paní, která mu měla říkat co má při představení dělat (nechci být konkrétnější), protože mu na jeho dotaz po pravdě odpověděla, že má již po druhé dávce očkování 8-o Dnes jsme to ještě nějak zametli pod koberec a vyřešili jinak v rámci zachování představení (a vynaložil jsem na to většinu mého diplomatického umu, naštěstí byli jinak velice spokojení, takže to šlo), ale řekl jsem mu, že pokud by se to mělo opakovat, tak tady prostě nebude moct pracovat. A vzhledem k proočkovanosti obyvatelstva brzy nebude moct pracovat nikde. Tak doufám, že s tím ve vlastním zájmu přestane takto blbnout. Můžu z něj mít srandu, ale tohle bylo už i na mne moc ;-€

0 0
možnosti

Očkovat se nenechám, řeším to poslední týden a ne. Za poslední půlrok 4x karanténa, kvůli dle hygieny významným kontaktům s pozitivními osobami. Jedna z nich má žena, kontakt 24 hodin denně, druhý syn opět 24/D, otec každodenní kontakt (staral jsem se o něj, vařil atd.), poslední kolega v práci, denní kontakt. Můj test na protilátky = nula. nemám, neprodělal jsem. Asi jiná přirozená imunita. Proč se mám očkovat, neprověřenou potenciálně nebezpečnou vakcínou, když přes to všechno jsem byl stále negativní? a proč mám být diskriminován za to, že jsem to nechytil? může mi to někdo vysvětlit?

4 0
možnosti

Já vám to vysvětlím:

Prostě proto!!!!

;-D

0 0
možnosti
Foto

J20a10n 92A37n70d70r44l40e

6. 5. 2021 15:54

Taky už Ho znám... Jděte do toho, horší už to nebude, určitě R^:-)

0 0
možnosti

Jen to přehodnoťte. Alespoň posloužíte jako pěikný příklad pro staré přísloví "Odříkaného chleba největší krajíc".

1 0
možnosti
Foto

Včera byla na iDNES fotka, jak 9 letadel vypouští chemtrailsy v barvě zelené, bílé a červené. Vždy po třech. !

V jedné vakcíně prý jsou nějaké organické látky získané z prasete, což vzbudilo nevoli muslimů. Co když se někomu pak udělá spirála? R^

2 0
možnosti

Hezké. :-):-) To s tím počasím je pravda. R^

2 0
možnosti

Bezpříznakový přenašeč viru se do 10 dnů uzdraví, takže je od něj pokoj. Horší je to s tím, že virus se přenese i dotykem, přes povrch věcí, což mohou takto přenášet i z covidu uzdravení či očkovaní. Nikoli náhodou se v západ. zemích daleko více zdůrazňuje mytí rukou (nesahat zbytečně k očím, nosu, ústům ani na roušku) a uvědomovat si, že virus se nešíří jen kapénkami z očí do očí.

0 0
možnosti

Jsem odpůrcem vědecky nepodložených tvrzení (dnes je v módě označit je za konspirace), ale vzhledem k tomu, že např. z Číny k nám putují i třeba rakovinotvorné výrobky (web MZ ČR), ptám se, zda některá kvalitní česká laboratoř namátkou prověřila, co je s těmi tyčinkami, jež si dítka ve škole strkají do nosu: zda jde o zcela nezávadný materiál (nic z něj neopadává apod.). V zahraničí se poukazuje i na ev. riziko, jež by mohlo vyplynout ze sterilizace tohoto náčiní (určitý přípravek by neměl být ve vyšší dávce). Rakouská média konstatují, že u nich došlo po očkování nejméně k 8 příp. krevních sraženin a 6 případům zánětu srdeč. svalu (což zjistili mj. i v Izraeli). Celkově jsou u nyní užívaných vakcín hlášeny vedl. účinky ve vyšší míře, než je tomu u léčiv či vakcín proti jiným druhům nemocí. Jde o zjištění mj. německého Institutu R. Kocha. Rozhodnout se musí každý sám.

1 0
možnosti

Pokud nám ještě nějaké rozhodnutí ponechají. V Německu se už vyhlašuje, že vzorně naočkovaným se s radostí mohou dát zpět občanská práva. :-/ Ani jsem si nevšimla, že jsem o svoje občanská práva přišla, tak rychle nás měli v opratích.

3 0
možnosti

K očkování viz komentář p. Machačka. Ke konspiracím: počasí se dá ovlivnit chemikáliemi - k odhánění či přivolávání mraků - psalo se o tom v souvislosti s olympiádou v Pekingu, rozprašování chemikálií letadly už se u nás provádělo za socialismu - letadlo Čmelák. A k Billu Gatesovi mám vlastní konspirační teorii: na mém starém notebooku často po jeho zapnutí řádí až několik desítek minut "černá tma Billa Gatese";-D

2 0
možnosti
Foto

Krásný den, pane Ivo. Tu nemoc jsme beztak už všichni měli, ať už jsme o tom věděli, či nikoliv. Tak do toho zbytečně nelezme. A děkuji za informace, momentálně mám úplně jiné starosti (spíše radosti) a nevím, co se kolem nemoci děje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.