Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další lidé se nechávají očkovat pod tlakem cestování a červené šesticípé hvězdy "neočkovaný". Totalitní bezdůvodný příkaz a strach z obtěžování vede lidi k přijetí těch pochybných špinavých látek v tzv "vakcíně".

0 0
možnosti
Foto

J36a71n 47A90n70d62r85l86e

27. 4. 2021 18:53

Důvěra v instituce státu v pr...achu, o důvěryhodnosti ve vrcholné politiky se mluvit nedá vůbec... no, uznejte, že takhle se nedá vládnout ani moudře, natož hloupě, jako to předvádějí tito... :-( ale mně osobně je fakt líto, ža takhle nefungují potom ani rozumná opatření... no, nic, on si s tím ten čínskej breberák nějak poradí :-P a my nakonec taky R^V[>-]

3 0
možnosti
Foto

Dělají si z nás dobrý den. A potřebuju si koupit džíny. Trochu se bojím, že po slavnostním otevření bude v krámech masakr, a než opadne, zase nám je zavřou...

6 0
možnosti
Foto

I67v70o 38C59i29l47i24c61h

26. 4. 2021 21:48

A to je přesně to, co nepochopím. Kdyby to nechali za určitých podmínek otevřené všechno, tak se jim tam po půlročním uzavření nenahrnou davy, které navíc již mají zkušenost, že to opět zase rychle zavřou. To tam nemají žádného rozumného sociologa anebo na jeho rady jen kašlou?

6 0
možnosti
Foto

Pane Cilichu neustále si berete do úst tu skupinu kolem Petra Smejkala. Vláda se podle ní nikdy, opakuji nikdy komplexně neřídila, mnohem častěji se řídila svým PR oddělením. Další cílená neznalost, nebo lež je podsouvat jim, že jim nejde o nic jiného než uzavření společnosti. Naopak. Jinak jsem dneska V Praze koukal, že lidi seděj seděj s pivem a gáblíkem na zahrádkách jako by se nechumelilo, takže jsou dohady asi už zbytečné.

1 2
možnosti
Foto

Lidi už na to kašlou. Popravdě se jim ani nedivím,Filipe.

5 0
možnosti

Tohle svinstvo jen tak neskončí, pokud lidé nevyužijí svého práva na totální občanskou neposlušnost.

Zjistili, bohužel, že si to mohou dovolit....většina lidí jim k tomu dala tichý mandát.

Vám karmaR^

5 0
možnosti
Foto

Ale Matla z Čapáku se zasadí, aby se od středy mohli registrovat lidé 55-59let. Je to asi 750 000 lidí, a co na tom, že ještě není naočkováno půl mega z předchozí skupiny a místo 100 000 lidi denně, se očkuje 50 000. Takže počítám, že ve čtvrtek se může registrovat skupina 50-54, v pátek 45-49 a koncem měsíce dojde na předškoláky. ;-D

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Stále nechápu, že by ještě cca 24% obyvatel, dle nějakého průzkumu,volilo ANO. Je to smutný obrázek naší společnosti.

8 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

No jo, to je demokracie, nic víc, nic míň.

0 0
možnosti
Foto

I66v39o 92C83i38l14i10c89h

26. 4. 2021 16:39

Jeden ze základních principů právního státu, ke kterému se ČR také hlásí zní:

"Vláda lidu (demokracie) musí být založena na vládě práva. Z tohoto principu vychází myšlenka, že stát je garantem rovnosti před zákonem a sám je právu podřízen."

Předpokladem fungování právního státu je právní jistota, tedy zejména jednoznačnost a vymahatelnost práva a nezměnitelnost právního řádu.

Za právní je označován takový stát, v němž

- výkon státní moci je omezen zákonem (princip omezenosti a zákonnosti výkonu veřejné moci, t. j. orgány veřejné moci smějí činit a také činí jen to, co jim zákon výslovně dovoluje, stát je svému vlastnímu právnímu systému podřízen)

- občan smí činit vše, co zákon výslovně nezakazuje (nikdo nesmí být trestán a omezován, pokud neporušil zákon).

Tato rozšiřující kritéria zahrnuje například Ústava České republiky, když deklaruje, že Česká republika je demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%A1vn%C3%AD_st%C3%A1t

2 0
možnosti
Foto

Kdo nemočí s námi, močí proti nám! Obávám se, že v jiné zemi by už padaly žaloby, i když tady by asi stačilo jen vyvolat správní řízení. I mně před lety pomohlo odvolat se na nálež NSS a NS ve sporu s jakýmsi bolševickým zmetkem.

R^

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.