Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Už dávno jsem přesvědčena, že to je záměr, je to cílená likvidace živnostníků a malých firem.

12 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

To už není neschopnost, to jsou cílené praktiky používané k likvidaci, které tak skvěle zvládalo GESTAPO a jeho vlastní sestra StB, jejímž byl Babiš spolupracovníkem a z jejichž řad si vybíral spolupracovníky své. Psychický teror a mučení. Vám karma

8 0
možnosti
Foto

;-)Soutěžili kluci, kdo dočůrá vejš. Jeden byl tak schopnej, že počůral i hlavu svou. A pak se vztekal, kdo si to vymyslel;-)

0 2
možnosti
Foto

Máte to marné, svoji ubohost jste dokázal včera a hned tak ji netrumfnete. Ale vašeho otce je mi opravdu upřímně líto. Kdyby viděl, co vyrostlo z jeho syna...:-/

6 1
možnosti
Foto

Možná by naopak chtěl něco dalšího zavřít...:-(

1 0
možnosti
MV

Když neotevre, kde panu doktorovi odbarvej vlasy?

6 0
možnosti
Foto

I24v85o 55C58i36l58i51c98h

26. 4. 2021 15:32

Služby prý toho třetího otevře, asi mu to už odrůstá :-P

2 0
možnosti
JH

Ach tak, to konečně vysvětluje proč autor občas nosí na hlavě ten lesní roh, či co...

0 6
možnosti
Foto

I56v32o 11C94i71l30i20c24h

26. 4. 2021 14:40

;-D Jo, měl jsem ho na fotce přesně kvůli takovým jako Vy. Kdo se na to chytil, byl prost argumentů.

7 0
možnosti
NP

Po včerejším projevu prezidenta je v této zemi možné už docela všechno.

Ten včerejší "zážitek" na to ukazuje.

Jinak souhlas a R^

6 2
možnosti
RS

Jak jsem už včera navrhoval, pošleme Babišovi a spol. poštou třeba špinavé trenky, ošoupané boty a jiné staré oblečení. Ať si také užijou.

1 0
možnosti
VB

Švédi mají téměř stále mnohé otevřeno, prostě mají pravidla, co musí provozovatel splnit (neseriózní podnikatel by tam mohl dopadnout špatně), a lidé je většinově dodržují. My tady máme více východní móresy, kdy část populace vč. občanů třetích zemí není schopna mít ohled na druhé. Nicméně v kontextu Evropy i např. Rakousko nyní plánuje jen pozvolné otvírání (v horších regionech, např. ve Vídni se žáci vrátí i do střed. škol v polovině května (ale počítá se i se směnovým režimem). V ČR ale vedle části neukázněných občanů jsou hlavně šílení pseudoodborníci (berou si občany za své zajatce, tak silné prolomení do práv v západ. zemích neexistuje). A jedině ministr s vyšším mravním kreditem by dokázal ještě mít na lidi příznivý vliv, člověk s přezdívkou Kůže nás stěží přesvědčí k odříkání. Po roce pandemie stále přetrvává určitá vědec. nejistota kolem covid-19, ale my nebereme v úvahu to, co v západ. zemích již aplikují jako vědecky prokázané (např. že prodělání nemoci dává delší imunitu než 3 měs.) a občanům se u nás neříká o všem pravda (např. že žádný test není spolehlivý na 100 % a jeho negativ. výsledek platí jen v okamžiku jeho provedení, rozhodně ne týden, jak nám namlouvají, patrně s cílem zisku pro firmy kolem PCR). Pokud ovšem nejde o falešně negativní výsledek, ten totiž u všech těchto testů hrozí ještě více než falešně pozitivní.

0 0
možnosti
LP

Prominte, ale to, ze vysledek testu plati jen v okamziku jeho provedeni, a ne jeden tyden, to mi prece nikdo nemusi rikat, to je snad uplne jasny, ne ?8-o

0 0
možnosti
JL

tenhle poslední dochtor je nejhorší.

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.