Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím... tak v tomhle se shodneme, vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se takovéhle věci zveřejnovali jen podle PR oddělení.... nezachránili jsme vás před covidem, zachráníme vás před Ruskem.... O to smutnější, že podle všeho o události samé moc pochyb asi není...

2 0
možnosti
Foto

I69v44o 31C69i19l78i38c31h

19. 4. 2021 3:31

Díky za návštěvu, já myslím, že se my dva opravdu diametrálně neshodneme pouze u jednoho tématu, ale jinak i celkem jo.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

vylezli s tím jakmile dostali befel z Washingtonu, nic více, nic méně

0 7
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

R^

Špatně je, že si politici myslí, že nám mohou lhát!

Ohledně Respektu budete mít pravdu!

Jan Hamáček nejdříve vypadal, že přes všechny informace BIS pojede škemrat o Sputnik V, aby to dnes zvrátil v to, že šlo o klamavý manévr pro Rusy. A tak si věř, čemu chceš!

Ruskou aktivitu lze přirovnat k napadení naší země v roce 1968, nebo k napadení Ukrajiny Ruskem a zahájení nekonečné lokální války!

Vyhoštění 18 ruských agentů není dostatečné řešení krize s Ruskem! Zatím sice nezaplatili za ruskou okupaci škody, které zde udělali, ale ve Vrběticích udělali škodu jen za jednu miliardu korun, a to by zaplatit měli. Jenže Rusové dělají z agentů turisty a na návštěvu do bratrské země jezdí v tancích!

Divím se tomu, že jsou zde politici a celé strany, kteří jsou ochotni se pohybovat na hraně vlastizrady při proklamacích o vlastním nacionalismu!

:-)

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Na první dobrou to vypadá, že by mohlo jít mimo jiné – nebo dokonce především – o vakcíny. Západní majitelé se dozvěděli, že zdejší politici chtějí místo koupě jejich matroše udělat kšeft s majiteli Východními, což nelze strpět. Babiše si tudíž podali a nakázali mu vymyslet nějakou hovadinu, na jejímž základě by s tím byl utrum. No a nabízelo se tohle. Televizi nemám, ale prej se až klepal...

0 6
možnosti
Foto

R^Neverim ani jednomu z nich, Ivo, jen stale doufam, ze to udela definitivni tecku za Rosatomem a Sputnikem v nasich krajich.

14 0
možnosti

Ano - bude to tečka! A o to přeci jde, ne ?

;-D;-D;-D

0 7
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.