Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti

Byli přitištěni ke zdi!

Museli být rychlejší než týdením Respekt!

:-)

4 0
možnosti
MB

To, že Rusko stále něco páše, je přirozené. Hájí své zájmy. To, že se ČR brání, je ještě přirozenější - Má k tomu mechanismy, služby. Koudelka není generál, protože brání. Miloš bude týden mlčet - brání koho ? Při výročích 1968 čučí do plamene svíčky. Zprávy existovaly - existují. Jsem přesvědčen, že centra byla obeznámena. Jak s tímto doposud žili netuším. Asi jsme již gubernie - Jistě, mnohým, se pak dobře žije ... :-)

0 0
možnosti
AM

Toto je to politické bahno.

Politici to věděli asi ve stejné rovině jako americký prezident měl zaručené informace o chemických zbraních v Iráku od CIA. Jestli to BISka věděla či tajila 6-7 let je otázka. Spíš věřím teorii, že info přišly od jiných služeb, třeba i z Ruska v souvislosi s Ukrajinou. Mně spíš vadí, že stát prodá zbraně soukromé společnosti a to potají s vědomím státu prodává kam se hodí (což se neděje jen u nás ale všude). ;-(;-(

2 13
možnosti
SB

Jestliže máte pravdu v tom smyslu, že se báli, že to zveřejní novináři, tak ato je ovšem hrůza.

Já uznávám svobodu tisku, ale přeci jenom když se náhodou dostanou k utajovanýam skutečnostem, které souvisejí s bezpečností státu, tak tady by veškerá svoboda tisku měla končit.

0 4
možnosti
Foto

I18v97o 80C82i60l33i41c76h

18. 4. 2021 18:54

Jestliže to politici minimálně 14 dní tajili (a v zájmu koho?), tak to holt asi někdo nevydržel a dal tu informaci novinářům, aby vládní představitele donutil ke včerejší akci. To je podle mne v pořádku. Problém bych viděl spíše v tom, že se to naše vláda snažila zamést pod koberec.

11 0
možnosti
Foto

;-) Sice jsem to napsal i do jiné diskuze, ale proč ne. ,,Kdo, když ne My, kdy, když ne tedˇ!";-D P.S.: JAK DLOUHO JSTE O TOM VĚDĚL I VY;-)

3 2
možnosti
Foto

Ta jiná diskuse, to bylo v Mateřídoušce?

9 1
možnosti
RS

Nevyslovujte proto soudy předčasně, dokud Pán nepřijde. On vynese na světlo to, co je skryto ve tmě, a zjeví záměry srdcí; tehdy se člověku dostane chvály od Boha.

Dnes už tento text dávám podruhé do diskuse.

Na rozdíl od vás nejsem zvědavý, co vyjde najevo. Rozhodně to nebude nic dobrého, ale pouze zase jiný odstín tmy.

Iluze o světě a jeho vládcích jsem ztratil zhruba před 30 léty.

Pokud se domníváte, že to s námi myslí dobře, žijete ještě v naivních iluzích.

Neberte to ode mne jako urážku, to není podstatou mého textu, jen nenalézám slova jak vám sdělit, že jste ještě mladý.

4 3
možnosti
Foto

Helejte, neposlal on ten váš Pán na nás náhodou Covid?

2 0
možnosti
Foto

Je pravdou, že ony výbuchy v muničním skladu ve Vrběticích v roce 2014 byly podivné. Podivné byly možná i soukromé společnosti, které muniční sklad využívaly. A docela bych věřil tomu, že ony výbuchy měli na svědomí lidé z ruských tajných služeb.

Co mi ovšem rozum nebere, je načasování a způsob zveřejnění těchto skutečností. Proč právě teď a proč tak dramaticky? Zřejmě je to součástí našeho vnitropolitického boje. Předseda ČSSD se v posledních dnech choval velmi zvláštně a chaoticky. Proč?

4 0
možnosti
VV

Vzdyt to pisu, ze na kabelu dalkoveho ovladani z Moskvy byly v posledni dobe poruchy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.