Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Debatu na Primě jsem si naordinoval, abych zvěděl, jestli je Babiš schopen se poučit střihnout si něco nového. Něco jiného než blamáž. Ne.

3 0
možnosti
Foto

Připojuji se s karmouR^.

Opravdu nejde o osobu A. Babiše, ale o to, co on sám představuje za styl politiky a morálku. Kdo sleduje alespoň trochu předvolební kampaň, tak je konfrontován s dvěma přístupy - agresivním stylem A. Babiše s mnoha nepravdami a emocemi a defenzivní styl P.Pavla, který se ale dokáže v klidu vymezit proti lžím. A o něčem svědčí, že generála do druhého kola podpořila většina jeho soupeřů z prvního kola, zatímco A. Babiše nikdo. Za blog díky.

2 0
možnosti

Souhlasím, jen s jednou výjimkou - Baštou... Přijde mi, že ohledně Bašty zahalila celý národ jakási mlha zapomnění. Všichni zdůrazňují, že to byl disident, ale na jeho doslova tragické působení v Zemanově vládě si nikdo nevzpomíná??? Vždyť to byl nejtrapnější Zemanův podržtaška a plantal! Já už bych si taky musel to jeho ministerské působení dohledávat, na první dobou mě napadá kauza Bamberk, ale že to byl totální tragéd si ještě pamatuji... Pak ho za "odměnu" poslali jako velvyslance do Ruska či Ukrajiny a tam se tedy taky moc neosvědčil, byly tam nějaké čachry s vízy...

3 0
možnosti
Foto

I77v32o 87C77i29l62i91c63h

25. 1. 2023 18:50

Přečtěte si to prosím ještě jednou. Píšu, že bych tam nechtěl vidět Babiše a Baštu.

1 0
možnosti

Babiš ve své kampani pohnojil prakticky všechno, co se dalo. Proto se rozhodl kampaň ukončit a pověřil svůj tým ať to zařídí. Tým se rozhodl o ukončení pomocí nábojnice.

Ale Babiš si nezapamatoval kde a kdy jí měl objevit. Dokonce si ani nepamatuje, co v této věci už řekl. Proto ty zmatky se čtvrtkem, sobotou, nálezem na parkovišti a podobně. On to s ním má ten jeho tým opravdu těžké. Paměť omezená (ztratí se i v půlce věty), napsat mu to nemohou (kompromitace v případě ztráty) a stát mu stále za zadkem také nemohou.

6 0
možnosti

Mám stejný pocit, vypadá to, že to je všechno nahrané a míra zmatenosti projevu se stále zvyšuje.

3 0
možnosti
Foto

Nemohu nesouhlasit.

4 0
možnosti
Foto

No tak tu mame fasisty (Babis) a dezolaty a hlupaky ( Fiala a spratelena media ci Halik). Tedy strana Pavla. Babis urazi sam, vlada bud sama nebo na to ma lidi. Vyroky Rakusana a Halika ci Safra radeji necitovat. Chybi media a politici, kteri by apelovali na slusnost a respekt.

Co se tyka samotnych volicu, tak jsou o dost agresivnejsi odpurci Babise, kteri jsou zaroven i volici Pavla. Ono to tak trochu cernobile je.

Odpurci Babise casto neakceptuji ani pravo nevolit a vynadaji nam, ze nevolime Pavla.:-)

Nicmene verim, ze drtiva cast naroda je slusna, neposila nabojnice, nevyhrozuje smrti, nehaze vajicka a neurazi ani na socialnich sitich. :-)

1 8
možnosti

Můžete dát odkaz na ty dezoláty a hlupáky od Fialy. Jen papouškujete Bureše.

4 0
možnosti

Goes around, comes around.

Jakpak to bylo?

Kdo neodmítá lockdown, šťour v nose a jed do ramene, je ovčan, tupoun a stádo.

kdo neprotestuje proti zavírání služeb, je hlupák vymytý Sorosem, Gatesem a farmakorporacemi.

Kdo nosí roušku je slaboch a zoufalec.

Žádná třetí cesta není, buď / anebo. I když šlo jen o to, nemuset dodržovat pravidla, která nechápu. Žádná politika tam v tom nebyla, jen rebelie.

Po této koleji jedem už od "spálené země Miloše Zemana" boostované měřením pohlaví mezi Šuplíkem a Topolem.

Máš to těžké, přiložil jsi polínko pod oheň mezi Spa / Sla a pokud jsi fandy Bohemky, dostaneš nakopáno od obou.

0 2
možnosti
Foto

Ale no tak.... drzte se tematu. Jsme stastni, ze se situace zmenila a vysetruje v souvislosti s vakcinami i v EU. Proti Valkovi je podano trestni oznameni, protoze neuposlech zaveru SUKLu a ohrozil zdravi deti.

Radeji se k tomuto obdobi nevracejte, bylo ostudne. Diky kazdemu, kdo nepodlehl teto silene manipulaci. :-)

3 3
možnosti

Jak se to vezme. Když si mám vybrat mezi Babišem a Pavlem, budu volit jednoznačně Pavla, tedy (vzhledem k těmto dvěma adeptům) jsem nejspíš příznivec Pavla. Jinak říkat, že je vám jedno, kdo bude prezidentem v situaci, kdy už zbývají jen dva kandidáti, z nichž jednoho nechcete ani za nic, je trochu úsměvné. To možná platilo v prvním kole.:-)

5 0
možnosti
Foto

I65v81o 11C80i72l15i40c51h

25. 1. 2023 13:07

Řekl bych, že z kontextu bylo zřejmé, že píši o všech kandidátech z prvního kola. Obzvlášť, když jsem zmínil Baštu.

0 0
možnosti

Hodně lidí má černobílé vidění, tedy kdo odmítá Babiše, je přívrženec Pavla. Dříve kdo odmítal socany (zejména pak s Paroubkem v čele), byl odéesák. Atp. Těm lidem se to vysvětlit nedá.

9 0
možnosti

V té první vaší první větě stačí zaměnit jména a platí úplně stejně..

5 0
možnosti

Slušnost je slušnost. Pokud se někdo neudrží kvůli provokaci, slušný prostě není.

Něco jako znásilnění v parku. Může za něj holka v minisukni, která flitrovně vrtěla zadkem? Sela vítr svým nezodpovědným chováním?

A co lidé, kterým násilí přikázaly hlasy v hlavě?

Každý je zodpovědný za své chování. Chování politika (v rámci zákonů) není ani polehčující okolnost, natož omluva.

PS: Kritik Pavla zase není příznivec Babiše. Pokud se někoho zastávám, nemusím ho automaticky volit.

5 0
možnosti
Foto

I60v48o 62C49i26l26i20c89h

25. 1. 2023 11:39

Já primárně vidím nenávistnou agresi ze strany Babiše. Mimo jiné třeba v tom, jak i mne veřejně nazval fašistou a nacistou. Mám ho za to začít milovat a nastavit druhou tvář?

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS