Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšu mimo obsah článku.

Lidé důvěřující autoritám u moci mají ohromnou radost z cenzury p. Boškové a dávají to nezakrytě najevo. Věřím tomu, že mnoho z nich ji nahlašovalo a udávalo. Zda je to morální už nechám na každém, kdo si tohle přečte.

5 2
možnosti
Foto

Po p. Boškové zmizel celý p. Kalina a dnes zmizel poslední článek pana Škacha o potížích po očkování. Oba dva autoři jsou, dle mého názoru, velmi inteligentní a s informacemi i zdroji si dali práci.

Tak nám tu ke covidu asi nakonec zůstane p. Ziegler se svými výkřiky o neočkovaných zrůdách, sem tam nějaká ta laciná propaganda a pak už jen osobní úvahy odpůrců.... Informace dovoleny nejsou.

5 2
možnosti
MM

Můžete předložit nějaké odborné důkazy o tom, že roušky nefungují a jejich nošení je kontraproduktivní, nebo jen zaskakujete za paní Boškovou?

5 0
možnosti
Foto

Víte jak se pozná vyspělá společnost? Podle toho, nakolik se umí postarat o své nejzranitelnější. Vy se svými názory se zřejmě chcete z vyspělé společnosti dobrovolně vyčlenit. Máte na to právo, o tom žádná, a děláte proto co nejvíce umíte...

4 5
možnosti
Foto

Ale kdeže. Z rouškované se již dávno přešlo na držkovanou. A v tý je dnes, a nikoli poprvé, kde kdo až king, či kingová. A nejen na těchto stránkách;-D

0 0
možnosti
Foto

Je to jako kdyby chtěl, abyste za něj nosil čepici, aby ho neofouklo:-).

7 1
možnosti
Foto

Vysvětlujte něco fanatikům. Mluvení do zdi by bylo užitečnější...

4 2
možnosti
Foto

Fanatik je Cilich a jemu podobní

0 4
možnosti
OU
IB

To, co jste napsal, bylo těžce za hranou. Pokud neumíte udržet nervy a agresi na uzdě, nečtěte nic a už vůbec se nedávejte do diskusí. S jistotou můžu říct, že mně se nic nic takového nestane. Jste agresor z podstaty.

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím naprosto s podstatou blogu R^. Pesimisticky musím potvrdit, že dle mého názoru je naprostá většina lidí ve své podstatě sobci (byť oni sami o sobě tvrdí, že jsou pragmatici).

V diskuzi mě zarazil jeden příspěvek, jehož podstatou bylo to, že se dotyčný nehádá s lidmi bez roušek, ale je mu líto těch, které mohou ohrozit. Možná to bylo jen nešťastně formulované, ale vyznělo to dost zbaběle a sobecky.

Pro kritiky - sám respirátor nosím, kde to určuje vládní či ministerské nařízení, i když si o jeho smysluplnosti a konzistentnosti myslím své. Pokud tedy při tom vládním chaosu vím, co zrovna platí.

Nejnovějším příkladem je předvčerejší prohlášení ministra Vojtěcha o nutnosti zpřísnit opatření, ale už včera přinesly zprávy informaci, že Vojtěch otočil o 180 stupňů, zpřísňovat se nebude a ministr počká na další vývoj koronaviru. Názor ať si udělá každý sám, já osobně už delší dobu žádnému vyjádření tohoto diletanta nevěřím...

9 0
možnosti
OU
Foto

Zase máš pravdu, většina lidí se stará o své blízké, o rodinu, pak o kamarády, pak o sousedy a pak někdy možná o ty ostatní. Ale to je přirozené, jak někdo začne prohlašovat, že mu leží na srdci blaho úplně cizích lidí, tak je to opravdu podezřelé, protože je to nepřirozené. Nejdřív jsme hráli rouškovanou látkovou, pak rouškovanou chirurgickou, teď hrajeme respirátorovou a výsledek? Nejlepší to bylo za rouškované látkové po doma šité. Pamatuješ Covera? Ten kdysi říkal, že synergie nás dostane do totality. Myslela jsem si, že se to nemůže stát, protože jsme se z ní sotva vybabrali, a pic kozu do vazu, je to tu. Svět se mění, takže knížka už není rudá, ale má QR, pokrok nezastavíš. ;-(

7 1
možnosti
Foto

I33v57o 55C98i57l23i27c96h

7. 12. 2021 13:47

Přesně tak to vidím i já.

0 0
možnosti
PC

Dobře napsáno.R^

Hrajeme si na ohleduplné, chápající, vstřícné a zodpovědné. V reále však vidíme (je nás však méně), že jde pouze o pokrytectví. Hrajeme hru, kterou nám vnutili ti nejméně důvěryhodní, a myslíme si, že jsme těmi lepšími, když posloucháme a nevybočujeme z řady.

7 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.