Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také nechápu, proč. I když diskutující trollí a provokuje, je to přeci jeho vizitka, ne autora blogu. Nikdy jsem nikomu nesmazal ani čárku a nemíním to dělat ani do budoucna.

14 0
možnosti
Foto

Pane Cilichu, abych pravdu řekl, ani nevím jak se komentáře mažou. Na začátku mého působení zde na blogu, si mě taky "oblíbil" jeden troll, ale když jsem zjistil, že ty samé výpady (slovo od slova stejné) píše i jiným autorům, přestal jsem si jeho urážky brát osobně. Sám se snažím psát pouze pochvalné komentáře, té nevraživosti je tu i tak víc než dost. Pěkný večer.

12 0
možnosti
JT

Komentovat mazání komentářů? Proč? ;-D

2 0
možnosti
Foto

Mazání komentářů je naprosto v pořádku. Pokud někdo zneužívá prostpr diskuse například k osobním výpadům vůči autorovi nebo k zaplevelování diskuse dlouhými texty bez vazby na konkrétní článek, je smazání takového vstupu nejlepším řešením.

Osobně jsem zatím žádný komentář nesmazal, nicméně hodlám s tím začít, jakmile některý z nich překročí snesitelnou míru hlouposti (snesitelná míra hlouposti je 0; jakékoli vyšší číslo je nesnesitelná míra hlouposti).

6 0
možnosti
Foto

Já myslím, že nejvíce mažou tzv. demokraté, ohánějící se svobodou slova.

3 11
možnosti
Foto

I53v84o 70C98i41l27i21c27h

27. 11. 2021 19:22

Myslíte mne?

1 0
možnosti
Foto

Jde Vám o princip. Pak je třeba brát v potaz i pohnutky. A nejen mazání autorem, ale i samotné autorské blogové ,,tvorby". Dtto i psaní příspěvků v tzv. diskuzích. I tento Váš článek se tomu nevymyká. Svého času by možná skončil třeba i v tzv. H.P. A zdaleka nejen tento, a jistě nejen Váš. Takže ano, blogy jsou JENOM blogy. Atˇ s ,,diskuzemi", či bez nich, a atˇ promazané, či nikoli;-)

3 0
možnosti
Foto

Dnes nesouhlas, a vysvětlení je vcelku prosté:-) - jednak těch důvodů, může být mnohem víc (tak různých, jako jsme my sami různí), podruhé, existují zde lidé, kteří doslova "provokují", trollí, řekněme, a jejich důvod často není pouze osobní - a dokonce zde byly a stále jsou případy, u kterých si jeden ani nemůže být jist tím, že nejde o víc, než jen osobní rozpory v názorech, anymozity atd. Vizt tady níže Jura Doležal - ten zrovna patří do skupiny lidí, kteří v nejednom případě dokonce vyštvali některé blogery. Prostě je to někdy složitější ... sorry jako;-) a navíc, mně například se líbí, jak zuří, když takové existence smažete. ;-D

3 0
možnosti
Foto

... jejda, než jsem to dopsal, objevil se zde další takový ;-DRvRv

0 0
možnosti
DH

D10a82v97i54d 11H88o54r31á73k

27. 11. 2021 18:38

V podstatě souhlasím s níže uvedeným, co tu v této diskusi popsal pan Danda a v jistém směru i s obsahem Vašeho literárního výplodu.

Jsou prostě někteří Blogeři, včetně těch VIP, kteří prostě neunesou, že by kdosi mohl polemiSovat s tím jejich pravým, svatým a nedotknutelným názorem, protože jediným kdo může mít ten správný názor a pravdu jsou prostě zde, a patrně i jinde, pouze oni nadaní pisálci zaplňující svými výtvory zdejší virtuální prostor.

Ale doplnil bych, že existuje ještě jeden druh mazalů, který jste opomněl, nebo Vás možná ani nenapadl.

A totiž grafičtí estéti, kteří šedivými proužky s opakujícím se textem vkládaným do diskusního prostoru překrývají některé vložené diskusní příspěvky z toho důvodu, že takto vytvářejí novou, netradiční mnohdy až jakousi abstraktní grafickou výzdobu diskusního prostoru a uspokojují tak kromě svých literárních vloh založených na tvorbě slovíček a mnohdy i různých novotvarů z jednotlivých písmenek, ještě své vlastní estetické cítění a tímto vkládáním šedivých proužků uspokojují zde tak současně i svou potřebu grafické tvorby.

6 0
možnosti
Foto

I81v17o 46C64i24l59i61c22h

27. 11. 2021 23:16

Tak grafičtí estéti mne opravdu nenapadli ;-D

1 0
možnosti
JD

Proč? Proto! Třeba chce autor, nebo autorka "režírovat" diskuzi. Je to špatně? Je špatně nevyužít možnosti mazat, když jste urážen příspěvky, které nesouvisí s blogem?

2 5
možnosti
Foto

Fanatický mínusovač Jura Doležel, který mínusuje i to, když napíšu dobrý den.:-/:-)

9 4
možnosti
Foto

Nový trend Kimčongdemokracie zde má první průkopnici. Psaný text obsahově připomíná lidově demokratické články v Zemi zázraků a komentáře jsou dovoleny jen souhlasící, včetně srdíček, kytiček, vzájemných pozdravů, přání a tak.. Pokrok zastavíš (heslo). ;-) Mně to přijde docela veselé a fakt nechci ani z dálky vidět, co má kdo v hlavě...

6 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.