Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Napsal jste to hezky, jen osobně nesouhlasím s povinným očkováním u stále ještě experimentálních vakcín, po nich "v časové spojitosti" umírají či hodně stůňou vč. JIP právě ti nejoslabenější, kteří se nevypořádají vždy s razantními reakcemi (horečka, prudké zvracení, vysilující průjem, ochrnutí, problém s dýcháním, prudká změna činnosti srdce atd.) - a často s výsledkem mizivé ochrany před nákazou. Takové očkování se podle mě nedá stanovit povinně nikomu. V Evropě se na covid-19 umírá v průměru ze 2 % z infikovaných, většina infikovaných vůbec nepotřebuje lékař. péči. Ti, kteří ji potřebují, ať očkovaní nebo neočkovaní, mají jiné závaž. nemoci, které se jim někdy horší samy od sebe, navíc mají pozitivní test, někdy se horší kvůli covidu, jindy kvůli očkování. Proto bych to nechala na dobrovol. rozhodnutí člověka.

3 2
možnosti
Foto

I42v17o 53C26i73l23i52c16h

21. 11. 2021 18:25

Zopakuji komentář níže:

Za ty případné nežádoucí účinky ovšem pak bude zodpovědný stát. Jak je vidět, tak se do toho většině států, včetně našeho, ani trošku nechce. Asi vědí proč.

5 0
možnosti
Foto

Prosazeni povinneho ockovani je dovrseni tlaku a konecne vitezstvi farmafirem. Pak uz jen dotahnout jak casto se musi opakovat a ockovani uz v porodnici. A pak zrejme ockovani proti jinym infekcnim nemocem?

Ockovani se v podstate netestovali nikdy,ted se k tomu pridali i neockovani. Cisla pozitivnich se daji doslova vycucat z prstu. Takze humbuk i covid zahadne zmizi,az se prosadi nesmyslne ockovani a nezadouci ucinky se budou nadale bagatelizovat. Nebo budeme cekat,at bude diky opakovane a plosne vakcinaci jeste vice nezadoucich ucinku,ze se cele ockovani po par letech zrusi tak,jako to bylo v jinych pripadech?

4 5
možnosti
Foto

I16v42o 84C94i65l87i64c10h

21. 11. 2021 18:24

Za ty případné nežádoucí účinky ovšem pak bude zodpovědný stát. Jak je vidět, tak se do toho většině států, včetně našeho, ani trošku nechce. Asi vědí proč.

2 0
možnosti
MB

Jsem člověk vlastních názorů. Přiznám se, u Covida jsem již zmaten! Jsem očkován, v lednu jdu opět. Nemám s tím problém. Problém mám :

1) Stojím za názorem, že jiná ochrana není. K čemu ovšem, když já samotný, mohu být přenašečem. Tedy očkovat, znovu, cykly zkrátit, jiné efektivní vakcíny? No dobře a jak dále. Do konce života ?

2) Neočkovaní jsou rizikem. Ohrožují sebe a ostatní. Je tomu ovšem tak? Jsou zaměstnanci státu - lékař, sestra, učitel, sociální služby. Je vůbec možné,a aby očkováni nebyli? Vždyť se to vymyká nárokům na BOZP - bezpečnost.

3) Pokud tito a podobní očkováni budou. Je to v souladu s politikou státu. No dobře a nestávají se tak přenašeči? Skutečně, nevyznám se v tom. Nikam nesměřuji, neútočím., Jak říkám, jsem zmaten ... :-)

3 0
možnosti
VB

K p. Buckovi: očkuje se, aby člověk byl chráněn sám nebo aby se tím chránili také jiní (vakcíny s rozdílným cílem), ovšem výrobci povinně uvádějí, že žádná vakcína nechrání každého očkovaného a každá vakcína může způsobit závažné nežádoucí účinky. U covid - vakcín se za 10 měsíců dostatečně potvrdilo, že jsou mimořádně méně účinné, zvláště u těch oslabených, u nichž by očkování jinak mohlo mít smysl. Bohužel i u očkovaného zdravotníka hrozí, že se infikuje a nakazí pacienta. V takovém případě bych nechala tuto vakcinaci na dobrovolnosti. Lze chránit sebe i druhé i nefarmakologickými postupy: v zásadě stačí úklid, dezinfekce, větrání, respirátor, rukavice. Pokud možno mírný odstup. S příznaky nechodit do práce.

3 1
možnosti
EN

Ten Niemöller čelil ale zcela jiné, daleko kritičtější situaci. Ty hrůzy tehdejší doby jsou nesrovnatelné s nepříjemnostmi doby dnešní.

2 0
možnosti
Foto

I52v77o 63C92i96l26i98c31h

21. 11. 2021 18:12

To vím, ostatně on byl dokonce původně příznivce nacistů. Proto píšu, že to parafrázuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.