Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ministerstvu nevěřím oněch přes 22 000 pozitivně otestovaných (ovšem mělo mezi nimi být 7000 očkovaných, ČT pak tuto zprávu zcenzurovala). Podle např. amerických a dánských odborníků nyní více než covid hrozí (průběžně v určitých obdobích) např. RS virus a další viry, právě proto, že lidé byli uzavřeni lockdowny a nosili roušky - ztráceli přirozenou imunitu vůči různým virům. V USA kolem dubna / května našli odborníci nesrovnalosti ve statistice covid - dětí, spíše to ukazovalo na mylné zařazení do covid - statistiky, ač šlo spíše o RS virus apod. Podobně nyní dánské úřady potvrzují, že pro oslabení imunity vůči jiným virům došlo k vlně onemocnění RS virem (např. se to táhne od 37. týdne dodnes - růst hospitalizací). K tomu snadno vyrobíte "pozitivitu" na covid - v lokalitě s vyšším šířením se nadýchnete, nejste infekční, ale jste pozitivně otestovaný, přitom hlavním problémem je např. zánět plic od RS viru. A těch příčin chybné diagnostiky je více, např. uzdravení z covidu se zobrazují někdy déle jako pozitivní, ale už nejsou infekční.

0 2
možnosti

Zde jsou docela hezky utříděná data (s jednou velkou výtkou - chybí vyčlenění neočkovaných s prodělanou nemocí, což statistiku dost deformuje): https://www.covdata.cz/cesko-vek.php

Vaši připomínku zodpovídá graf NAKAŽENO dle věku bez / s očkováním

1 0
možnosti
Foto

R^není čas, ztrácet čas:-)

1 0
možnosti

Hezký článek. Já myslím, že by úplně nejlepší bylo zveřejnit statistiku kolik z těch 10,5 mil lidí NEMÁ obezitu, cukrovku, nekouří, nejsou alkoholici a nemají žádnou přidruženou nemoc. Ti zjevně na JIP skončí s minimální pravděpodobností.

4 0
možnosti
Foto

R^R^... diky za zminku a hlavne precteni

1 0
možnosti
Foto

Mne tesi,ze vyrazne pribylo clanku upozornujich na nesmyslna narizeni, at jiz z pera neockovamych ci ockovanych. A take mne tesi,ze se zacinaji objevovat clanky proti polarizaci spolecnosti. Tak,jak vladou zpackany zacatek epodemii napravovali lidi solidaritou,tak nyni lidi budou napravovat zpackana narizeni.

4 0
možnosti
Foto

I65v46o 55C74i15l39i24c93h

20. 11. 2021 21:12

Přesně o tom ten můj článek zkoušel být :-) Díky za pochopení kontextu R^

3 0
možnosti

No to ale zase bylo!;-) , ale zas "zase" na druhou stranu použito všude správně R^:-)

0 0
možnosti
Foto

I87v61o 73C42i52l69i10c97h

20. 11. 2021 20:22

Alespoň něco...

0 0
možnosti
Foto

Nevím, co dodat. Velká karmaR^.

4 0
možnosti
Foto

I13v17o 14C49i65l83i14c59h

20. 11. 2021 19:43

Velice Vám děkuji R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.