Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte nefalšovaný talent, pane Cilichu, jak se dokonale ztrapnit.

0 0
možnosti
Foto

I85v83o 75C88i76l45i95c77h

18. 11. 2021 18:28

Pokud se ztrapňuji zrovna u Vás a Vám podobných, tak jsem za to rád a kvituji to s povděkem R^ Děkuji :-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

I95v57o 79C36i42l71i29c13h

6. 11. 2021 17:39

To by vysvětlovalo, proč u mne i u partnerky nic takového není. My byli očkovaní až později.

0 0
možnosti

Denně jsme masírováni čísly o počtech,které mají jedni za Bibli a druzí je zpochybňují a nebýt toho,tak by po Klausovi neštěkl Dyba.Já se na ně dívám jako na něco z písně,,Marcel ,hudba!,,kde kouzelník tahá králíky z klobouku,holuby z nosu a ptáka z kalhot.Buzerace s náhubky v nák.centrech lze pochopit z důvodu částečně uzavřené cirkulace vzduchu,OK. A jaká jsou tedy čísla nakažených mimo školy ve všech těch montovnách,kde je hlava na hlavě a v provozech,kde byste s hadrem na pysku do pěti minut omdleli? A hlavně proč ten virus nezlikvidoval ubytované v ubytovnách(zejména stavební dělníky),kde o hygieně a jejím dodržování asi moc nahlas mluvit nebudeme. Proč v kómatu neleží obyvatelé vyloučených lokalit,kteří si ruce po záchdě nemyjí prostě proto,že jim soukmenovci vytrhali trubky ze zdi?Proč se nemluví o lidech od přírody imunních?Těch je odhadem asi 15% a jejich hlavní předností je-ostatně jsme si o tom s p.Cillichem nedávno psali je - kuřák,nediabetik,neobézní,rýma,nejlépe chronická,raději hubený, krev.sk.O Rh negativní.Zkoumal je někdo?Co protilátky po prodělání nemoci?Švýcarsko uznává 12 měs.Rakousko bylo dlouho rozumné,dneska tam po tom,co odstřelili Kurze vidíme covidfašismus v celé kráse.

V červenci se Babišova dcera chtěla nechat očkovat,ale bo měla protilátky,tak jí to nedoporučili.Co kdákali ostatní politici před volbama na tohle téma nevím,ale osobně jsem byl u toho,když Babiš a MUDr.Mašek předvolebně vyhrožovali,jak se tím budou zabývat.První,co udělali poté,co znovu zasedli do Parlamentu,tak zrušili testy zdarma a o testech na protilátky ani slovo a o uznávání když už si to někdo nechá udělat za svoje tak už vůbec nic,takže názor ,že jsou z nich zase poslušní sluhové farma byznysu těžko někomu vyvracet.

Život se vrací ve spirále,jako dítě pamatuju pookupační ,,prověrky,,kdy jedno slovo udělalo z inženýrky hajzlbábu a přes slovo soudružky(řádně zvolené) s rudou hvězdou na čele nejel vlak a kdo nebyl na subotniku,jakoby nebyl.

3 0
možnosti
Foto

Prymula v TV rekl, ze pri hromadnych akcich musi mit vsichni PCR testy vcetne ockovanych. Zduvodneni: kdyby byli pritomni jen ockovani,problem by nebyl,ale kdyz jsou pritomni i neockovani,tak jsou testy nutne,protoze ockovani mohou ty neockovane nakazit.

Tak prosim ty,kteri veri,ze ohrozenim jsou nezodpovedni neockovani,aby nam laskave tato slova jejich adorovaneho propagatora ockovani vysvetlili.

2 0
možnosti

L48i97b28o37r 67H29a49m34p96l

5. 11. 2021 23:21

Učebnicový příklad dědictví bolševismu,který bez nejmenšího odporu převzali i ti nejmladší,kteří by se z titulu generačního měli proti buzeraci gerontů jako první bouřit s pomatenou Grétou v čele.Mr.Tomek,když Vám obecní radní nařídí,že v sobotu budete s mámou,pytlem a bodlem sbírat psí lejna od autobusáku ke Kremlu a na hlavě budete mít zelenou čepici kšiltem dozadu,tak co Vy na to? A když Vás budou buzerovat dvě aparátní slepice s obecním biřicem za za zády za to,že máte kšilt nakřivo,takCO? Pan Cillich má mé naprosté sympatie,žádný ukázat něco,aby mohli rychle buzerovat dál. Pěkně ať ocitují podle čeho tak činí a prokáží svou totožnost a oprávnění a ty dva havrani na postrku můžou u toho leda salutovat,protože pravomoc Vás ztotožnit mají pouze v případě,že jste se něčeho evidentně dopustil. Prostě probíhá úřední úkon,který je vázán nějakými pravidly a není co řešit,bo Vy jen využíváte své právo dané zákonem,volám státní policii a trvám na sepsání zápisu z tohoto úředního úkonu .TEČKA!!!

A aby si nějakej kašpar někam dozadu nosil zkopírovat moje osobní údaje,no to mimo letiště nebo zvláštní objekty ani omylem!Pro někoho v diskusi tady dole- pro registraci tady dodáváte kopii OP,kde je jen Vaše foto a jméno,vše ostatní si můžete začernit.

Pro pana Cillicha- nejspíš je nás víc,co mají rádi finále v tie-breaku,takže byste mohl sepsat nějakou kuchařku o tom,jak se chovat,resp.čím na Vás mohou ve správním řízení.Kde blb,tam zlo a zlu se neustupuje,se zlem se bojuje,nejlépe jeho vlastní municí. Ty Piešťany je už trochu přes čáru,ale i to je jedna z cest.

2 0
možnosti

Cilich hrdina. A srovnává se s vězněm v koncentráku. To je tedy fakt síla.

2 3
možnosti

L55i72b34o10r 25B81í62l41e18k

5. 11. 2021 18:27

Pane Cilich, trefa do černého, diskuze je jen potvrzením úspěšné trefy

6 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
Foto

No,ona by ta narizeni asi nikomu nevadila,kdyby mela smysl. Na mne nejdrive naprskala covid ockovana kolegyne v jedne praci,ktera den pred tim,nez zistala doma behala po celem baraku a mluvila s mnoha lidmi,i kdyz ji uz nebylo dobre,protoze je preci ockovana a covid mit nemuze. To jsem ustala. No a pred 14 dny mne upozornily kolegyne z druhe prace, ze maji pozitivni test a uz jim je spatne. Pricemz uz jim nebylo dobre,kdyz jsme spolu v praci mluvily. Opet,nemely ani kontrolku ze zavatku,protoze jsou preci ockovane. Ja jako neockovany jsem radeji zustala doma,i kdyz antigenni test jsem mela negativni. Za tri dny jsem doslala covid a testy PCR pozitivni. Uz jsem z nejhorsiho venku,a prubeh mam lepsi,nez obe ockovane kolegyne,kterym je doted dost spatne.

Tak se ptam: K cemu jsou slavne QR kody ockovanych a buzerace neockovanych? Kdo se koho ma vic bat? Proc se vlada chova,jako kdyby neockovani byli ti nebezpecni?

7 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Pročetl jsem si diskusi a nestačím se divit, jak mnoho je lidí, kterým veškerá ta buzerace nevadí. Nevadí jim, že je stále někdo kontroluje jako potenciální nebezpečná individua, nevadí jim, že vstup kamkoliv je podmíněn výmysly, které pocházejí z hlav lidí, kteří se snaží prostřednictvím tzv. epidemie, která tu (ani nikde jinde) ve skutečnosti za celou dobu od r. 2020 nebyla (!), vytřískat na náš úkor obrovské sumy peněz, a už vůbec nechápu, že se k tomu všemu ještě zaštiťuji jakousi morálkou, svědomím a zodpovědností, když vidí, jak se tu permanentně porušuje ústava a pořádají se hony na ty, kteří se svobodně rozhodli nepodstoupit očkování proti C19, protože to pro sebe z různých důvodů, pro ně důležitých, vyhodnotili jako nepotřebné, ne-li nebezpečné rozhodnutí.

A argumentace, že vám přece nic neudělá, když se budete ochotně prokazovat "tečkou" (která ovšem žádnou tečkou není!), mi připomíná dobu před r.1989, kdy mnozí také tvrdili, že rudá legitimace přece není nic špatného.

Podotýkám, že respektuji jakékoliv rozhodnutí. Je to přece věc každého svéprávného člověka. Ovšem ta obří netolerance k jinému názoru není nic jiného nežli agresivní prosazování jediného "správného" názoru, jako tomu bylo za dob různých totalit a já naivně věřil, že se lidé konečně dostatečně poučili.

Karma autoroviR^

7 6
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti

Musím předem říci, ukázat QR v telefonu mně nedělá absolutně žádný problém. Ovšem obrovský problém mně začíná dělat zastávat se hostinských a personálu v restauracích. když byl skoro vše zavřené a nebyli turisté, řada z nás začala chodit do okének pro jídlo a pokud to šlo i pivko do okének, ač jsem to nikdy nedělal. Prostě z důvodu snahy podpořit. Když to otevřeli, chodili jsme po zahrádkách a konzumovali. Bylo potřeba. No a teď se mně stalo, že jsme s kolegou byli požádáni, aby jsme uvolnili místa v restauraci zahraničním turistům. Po dohadování z vedoucího vylezlo, že má takový pokyn od majitele, protože Němci víc utratí.Takže už nikdy.

0 0
možnosti
Foto

I70v47o 53C44i80l13i28c82h

5. 11. 2021 14:16

Tak snad není problém dát vydělat tam, kde jsou k hostům slušnější, ne?

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.