Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Krásně ubohoučké! Je strašně zajímavé, co všechno stačí různým lidem ke štěstí. Někdo čeká na hygienu dvě hodiny v restauraci, někdo je normální. Život je krásný!!!RvRvRv

13 3
možnosti
OU
Foto

Na jednu stranu lidi, kteří se snaží očůrávat vládní nařízení, jak jen to jde, na druhou ti, kteří nabonzují kohokoliv bez roušky, nebo hospodského, který nekontroluje bezinfekčnost.

Obojí jsou extrémy, které se mi nelíbí.

Šla jsem do Meka na kafe a toust, ukázala Covid certifikát a bylo. Nechápu, proč se to musí hrotit. Je to pořád lepší, než všechno zavřít. Protože, až se to stane, nejvíc budou řvát ti, kteří odmítají ukázat potvrzení o bezinfekčnosti apod... Tohle menší zlo, co vymysleli, se snad při troše dobré vůle, dodržovat dá.

Sorry, Ivo, za tenhle blog tě nepochválím.

14 2
možnosti
OU
Foto

Když to vezmu hodně kategoricky, tak dozorčí v koncentrácích tehdy taky dělali jenom svoji práci...

Zdroj: https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778345

Tak tak. A kápo Cilich to vošéfuje na blogu;-D

4 3
možnosti
Foto

Nebudu říkat kde, ale mám svůj hotel kam se chodím na jíst, když jedu kolem a také poblíž mám hrob rodičů. Druhého listopadu jsem jel klást kytky na hrob s otázkou. zda se v hotelu najíst. Nejsme očkovaní a podle nového nařízení nemáme tedy právo tyto provozovny navštěvovat. Přesto, jsme se rozhodli, že pojedeme a podíváme se jak je to s tím zákazem. Na dveřích hotelu byl nápis v tom smyslu, že vstupem do hotelu a usednutí za stůl dáváme najevo, že splňujeme podmínky vládního nařízení. Otázka zněla, jít dál anebo ne. Venku kouřil číšník a pozoroval naše rozpaky. Pak řekl běžte dál i když vládní nařízení nesplňujete. Sedne si ke stolu a kolega se vás zeptá, zda splňujete vládní nařízení a vy řeknete ano. To je vše. Nejsme ze zákona oprávnění a podle názoru právníků zjišťovat váš zdravotní stav a vyžadovat předkládání lékařských zpráv. Většina, co tam sedí nařízení nesplňuje. Jsou místní a tak to znají. Pokud přijde kontrola dá nám předem vědět a my se už podle toho zařídíme. Tak jsme šli dovnitř a báječně jsme se najedli jako vždy.

7 5
možnosti
VV

Cimz jste se ovsem provinili proti § 346 trestniho zakoniku a dokonce jeste nekolika dalsim.

Takze se tim moc nechlubte.

2 4
možnosti
VB

Mezinárodně složená galerka v našich městech se raduje - na ně už policie nebude mít síly. Švédsko má nyní v podstatě normální život bez roušek, bez covid-pasu, bez jakékoli buzerace (viz můj blog) - a mají v nemocnicích méně lidí než my. Stačí upozornit občany, aby po mejdanu pár dní hned nešli za svou babičkou, ale pokud se během 5 dní neobjeví příznaky nemoci, pak se bezpříznakových nikdo moc neobává. Oni se věnují jen příznakovým, ale ani ty nebuzerují. Hlavně sledují, kolik jakých pacientů mají v nemocnicích a zda nákaza neproniká do sociál. ústavů. Jinak lidi nechají normálně žít. Na blogu mám odkaz na jejich ministerstvo školství - fotky žáků ve školách bez roušek, s krásným pohodovým úsměvem, bez testování.

3 2
možnosti
JT

Kdysi se nám dával za vzor švédský model. Dnes vzhlížíme k Izraeli a Německu.

0 0
možnosti
OU
Foto

T48o66m55a97s 56P23e45k

5. 11. 2021 7:47

Zlu je třeba se postavit. Díky. Už chápu, jak se lidé celkem v pohodě smířili s rokem 1948 a léty co byly dále.

4 4
možnosti
OU
OU
JT

Váš komentář je zajímavý a trefný, nicméně štítím se ho "oplusovat". Ne kvůli Vám samozřejmě;-)

1 0
možnosti
RM

že jste se raději nešel producírovat=provokovat na úřad vlády nebo na ministerstvo zdravotnictví? Tam by to možná mělo nějaké grády. Na to ale asi nemáte k..le. Mrzí mě tento váš blog, protože jsem vaše psaní začala mít ráda. Tak nic. Opět zklamání.

3 2
možnosti
AM

RvHrdinný bojovník proti covidu se stává ubohým.

7 3
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.