Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč jste měl zapotřebí provokovat? Nerozumím tomu. Situace není nic moc, covid je mezi námi a to nejmenší, co můžu pro sebe i ostatní udělat, je nechat se naočkovat a nosit respirátor. Nejsem z toho nadšená, ale chápu, že se bohužel musí kontrolovat, když jsou mezi námi takoví "hrdinové", co jim dělá problém brát ohled na jiné. Jen by mě zajímalo, jestli by i hrdinsky odmítli i lékařskou pomoc v případě, že chytnou covid v té horší formě...

24 3
možnosti
Foto

To, že někdo je očkovaný neznamená, že nemůže covid přenášet a nakazit jiné. I očkovaní mohou mít covid a to jak bez příznaku anebo lehkým průběhem až středně těžkým průběhem. Na covid úmírá 5 procent lidí, průměrný věk zemřelých pacientů, kteří byli pozitivní na toto onemocnění, je 79-80 let. Značná část zemřelých zároveň vykazovala řadu jiných onemocnění, která průběh nemoci komplikovala jako je ischemická choroba srdeční , diabetes , chronické kardiovaskulární choroby, nádory, obezita.

4 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 8
možnosti
JD

Zase přehlídka kritického myšlení? Asi je to následek dlouholetého pití alkoholu. Trolling mojí osoby vlastní osobou.;-D;-D;-D

3 5
možnosti
Foto

Dobrý den, sám se v těch opatřeních nevyžívám, ani si nejsem jistý, jak smysluplná jsou. Ale zbytečně provokovat... Podle mne zbytečné.

5 0
možnosti
Foto

I84v59o 81C11i82l63i50c64h

5. 11. 2021 11:48

A jak jinak mám dát najevo hrubý nesouhlas?

0 2
možnosti
Foto

Přišli jsme, ukázali hospodskýmu tečku, objednali si pivo a oběd. Přišli, zase jsme jim ukázali tečku, zasalutovali a šli. Já v tom problém nevidím, natož abych vyhledával konfrontace.

19 0
možnosti
Foto

Díky Jaromíre i za kolegy....

4 1
možnosti
ŠČ

Tak nechápu co tím chtěl autor sdělit! Zda si stěžuje na špatná opatření nebo že to konečně začíná někdo kontrolovat?

Bohužel takových, kteří si myslí, že jich se opatření netýkají vidím denně spousty. Jen doufám, že mi tyto osoby nebudou "zabírat" místo v nemocnici, kdybych nedejbože potřebovala urgentní zdravotnickou pomoc.

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 5
možnosti
MM

Ta poslední věta je chucpe! :-P

5 0
možnosti
ZD

Poslední věta jen dokresluje celkové vyznění.

2 0
možnosti
ZH

Mně to celé už regulérně připadá jako příprava na nástup fašismu. Pokud ne celosvětově, tak plošně v celé euroatlantické civilizaci.

4 1
možnosti
OU
Foto

Existuje ústavní zásada, že nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá. Žádný zákon výslovně neumožňuje Ministerstvu zdravotnictví stanovit povinnost nošení roušek, je narušena tato ústavní zásada, která byla zavedena v reakci na totalitní období do roku 1989, kdy řada povinností byla stanovena pouhými podzákonnými předpisy. V případě roušek dokonce Ministerstvo zdravotnictví pro stanovení této povinnosti nepoužívá právní předpis, ale opatření obecné povahy.

2 2
možnosti
Foto

Podle vládních nařízení by lidé, kteří jdou do obchodů, měli mít ochranu úst a nosu. Ale kdo to může vymáhat? Obchodní řetězce ze zákona to dělat nemohou a také to odmítají. Obchodní řetězce pouze na tuto povinnost, vyplývající z aktuálního opatření, slušně upozorňují.

2 0
možnosti
ZZ

Vidíte - a lidé zbytečně neprudí, bez reptání si natáhnou na hubu respirátor, nakoupí, zaplatí a vypadnou a nikomu se žíly nezkrátí.

Ale Cilich by do toho jednoduchého rozhodnutí, zda natáhnou roušku, či ne, zatáhl nejraději i OSN.

;-)

2 2
možnosti

Byly časy, kdy jsem s vámi i souhlasil kvůli kritice některých nadbytečných kroků vlády. Teď se z vás ovšem stal obyčejný fanatik, který se na blogu chlubí svým "rebelantstvím" a háže vidle do všech opatření, které z vlády vypadnou. Strašně vám teď vadí prokazování se covid pasem v restauracích. Přitom už je dost dlouhou dobu zcela běžné, že při příchodu na veřejnou produkci (koncerty, festivaly a pod.) pořadatelé (nikoliv hygiena) kontrolují, zda příchozí splňují podmínky pro vstup, a nikdo z toho nedělá žádnou vědu. Přesně, jak píše níže paní Medková.

13 2
možnosti
ZD

Velmi trefné vytížení autora. Kdysi se s ním dalo dokonce diskutovat. To se ještě fotil v modré košili.

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.