Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to, že očkování opravdu chrání, zatímco prodělaný covid není žádnou ochranou, berte, prosím, všichni jako vědecky ověřený fakt. Jel jsem onehdá s taxikářem (taky jako já lehce 50+) a říkal, že během roku (chronologicky:) 1. prodělal covid, 2. se nechal očkovat a 3. znovu prodělal covid. Jak prosté, milý Watsone – první covid ho oslabil (to opravdu není žádná ochrana, jak si prosťáčci „myslí“), takže očkování dostalo jeho imunitu na předchozí úroveň nenaočkovaného; a protože se ten bloud odpíračská dále neočkoval, tak to zaslouženě chytil znovu. Nakazil přitom i manželku (přestože měli oba každý jinou mutaci)...

0 0
možnosti

Nechte toho trollení a místo toho si o imunitě něco přečtěte.

0 0
možnosti
Foto

I89v21o 12C12i98l78i35c39h

16. 9. 2021 16:33

Od Vás je to pochvala, děkuji R^

1 0
možnosti

J23a23n 22S39o32u25č88e76k

13. 9. 2021 17:53

Tak kampaň, která má podpořit zájem o očkování, je spíše kontraproduktivní. Už spíš patří do roviny té nejpokleslejší reklamy. Její autoři se snížili postupně k uplácení, výhrůžkám, vydírání a nyní již k vydírání citovému, kdy je neočkovaným přímo kladeno za vinu, že děti ve školách musí nosit roušky. Z očkování již dávno není medicínský problém, ten je zcela potlačen, ale problém politický. Troufám si tvrdit, že tato brutální, nátlaková očkovací kampaň odradila mnoho lidí, kteří by se třeba očkovat nechali. Netuším, kam až tato stupňovaná nenávist povede. K lynčování neočkovaných?

9 0
možnosti
Foto

I96v27o 72C28i62l94i81c23h

13. 9. 2021 19:31

Děkuji za komentář, vidím to velice podobně jako Vy R^

5 0
možnosti

Nikdo nemá koule to stopnout. Všichni politici jedou v tom, že lidi se obecně kovidu bojí a vyžadují, aby se "něco dělalo". Ve skutečnosti je ale tato skupina čím dál méně početná. Kdyby byly volby v červnu nebo červenci, opatření by zřejmě byla zrušena. Bohužel volby vyšly do doby, kdy obvykle začíná sezóna respiračních onemocnění, a nikdo si prostě netroufne opatření zrušit, když "to jde nahoru".

Je zcela zřejmé, že cílem očkování není ochrana jedince. Cílem je ochrana politické reprezentace. Má umožnit přenesení odpovědnosti na lidi. Což je v principu dobře. Jen ta cesta je dost kostrbatá. jediné správné řešené v tomto ohledu je okamžité zrušení všech opatření. Není jiná cesta.

8 0
možnosti
Foto

Obecně je tristní, že stát dělá něco, na co je třeba reklama. Stát by mě řešit něco, co je nezbytně nutné pro každého a na něco takového netřeba reklama, celé oddělení PR a ještě najaté agentury. :-/

Kdysi jsem přemýšlela, jestli nechám naočkovat děti proti klíšťovce, řešila jsem to s naší doktorkou a ta na očkování neměla vyhraněný názor, říkala, že záleží na mně, ale že když načne balení, musí ho vyočkovat nebo vyhodit a že firma nedodává jednu dávku. Tak jsem se ptala, proč, když načne klíšťovku, nedá na výlohu nápis - dnes klíšťovka v akci! Že by mnozí přišli a nechali děti očkovat a nemusela by klíšťovku vyhodit. Řekla mi, že reklamu na slevu na očkování si jako dětská lékařka dělat nesmí. Svět se mění, ale je fakt, že šlo o placenou vakcínu. Dnes je to totéž, jen to platil stát, nechte se očkovat, koupili jsme toho kýble a nevíme, co s tím, za chvíli to expiruje. ;-D

14 0
možnosti

a klíštovka je taky Pfizer...;-)

0 0
možnosti

Omluva, vůbec mi to nezobrazuje vložené příspěvky "podle vláken". :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.