Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další výborný blog se zajímavými informacemi. Takže karmaR^.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

"Odborník" promluvil.

0 0
možnosti
Foto

I30v46o 87C60i16l69i81c49h

24. 7. 2021 18:23

Takže dokonce ani číst neumíte? :-/8-o

0 0
možnosti

R^

Každý odborník to říká jinak. Laici to říkají jinak. Desinformační servery to říkají jinak. A pak babo raď!

Jsem již senior a život mám v podstatě za sebou, a tak si dovolím přidat svůj pohled. Zbytečně nelezu tam, kde je moc lidí. Mezi lidmi, které neznám, nosím respirátor. Do hospody chodím raději na zahrádku než dovnitř. Na divadelních přestaveních i venku mám respirátor.

Hned při první možnosti jsem se nechal naočkovat, i když je vysoce pravděpodobné, že lehčí formu koronavirozy jsem prodělal. Očkování snižuje interpersonální přenos, snižuje tíži onemocnění a brání tvorbě mutací. Po očkování jsem neměl vůbec žádné potíže, i když normálně po očkování je v určitém procentu můžeme očekávat.

Testování nepotřebuji a nepodstupuji. Pokud bych potřeboval, pak jedině PCR test který je pozitivní od počátku infekce. Antigenní testy jsou nesmysl. Antigeny vznikají až po několika dnech, kdy onemocnění semeníme do společnosti. Na počátku se objevují IgG svědčící o zápase organismu s nemocí a postupně se snižují. O něco později se objevují protilátky IgM, které dlouho přetrvávají a jsou spíše svědectvím o prodělané nemoci.

Jinak si říkám, že se do diskuse plést nebudu, ať se odborníci a laici hádají mezi sebou. Hlavně, že žijeme a pokud možno bez následků!

:-)

0 0
možnosti
Foto

I35v73o 71C55i30l22i80c73h

24. 7. 2021 17:06

Všechny laboratoře, které to nabízejí naopak tvrdí, že svědectvím o prodělané nemoci jsou naopak IgG. Cituji:

"Nejprve se tvoří protilátky třídy IgM, jsou většinou pozitivní po 3 – 15 dnech od počátku příznaků. Asi se 7 denním zpožděním se tvoří i protilátky třídy IgG. Následně se hladina IgM protilátek snižuje, ale hladina IgG protilátek IgG nadále stoupá. Titr IgG protilátek ve fázi uzdravování se může zvýšit čtyřikrát nebo více ve srovnání s časnou akutní fází infekce. Nově testujeme i protilátky IgA. Ty se vytváří na sliznicích i při nízké virové náloži (často se neprokáže onemocnění klinickými příznaky). Poukazují na právě prodělávající onemocnění nebo ukončovací fázi. Tvoří se jako první 2-3 dny před IgM."

https://www.euclekarna.cz/laboratorni-vysetreni/46718/covid-19-mam-protilatky-elisa#kraj-praha

Nebo:

"Protilátky ve třídě IgG

důležité z hlediska dlouhodobé ochrany a potvrzení imunologické paměti"

https://www.spadia.cz/verejnost/vysetreni/vysetreni-protilatek-covid-19-a-vitaminu-d/

1 0
možnosti

zde jde o střet dvou světů, to je celé, co nám přináší Covid, a chování planety, přírody. Většinová společnost, novináři, televize, ale i právní, soudní, systém, Ústava ..., opozice, reaguje na chování a dění ve 2D, což je černobíle, autorita, řád, sebeprojekce. To je náš současný svět a vnímání. Realita, přírody, planety, tedy její dynamika ale je v řádech XD. Ti, jež jsou v první linii a tím pádem řeší její dopady na společnost, záchranný sbor, obecní, krajské vlády, ale i hlavní vláda se potýkají s takovou dynamikou v čase a různými dominovými efekty do různých částí společnost, tak že to musí vnímat a pracovat alespoň v 5D, a v prostředí kde je větší zájem společnosti. Zde navíc v ústavě chybí ukotvení práv společnosti a co je to společnost, což je soubor více generací, jež vyrostli v různých dobách a tím pádem jinak vnímají dění a mají jiné zkušenosti, společnost navíc nám všem kryje záda a zajišťuje základní potřeby a ochranu. Vláda, krajská obecní, tím pádem pracuje s množinou vývoje v čase a dopady na základní potřeby společnosti 3D, dále na zajištění zdrojů a chodu životně důležitých služeb společnosti, infrastruktura, nemocnice, bezpečnost ..4D, pak se pohybuje na vnější úrovni, tedy v rámci Evropského a světového prostoru., atd. Populace je v 2D, chybí ji vnímání a práce se zpětnou vazbou, 3D, práce a filtry globálního informačního světa 4D, a schopnost vnímat dění v jejich vývojových časech, tedy plnočasová realita. My už druhý den nevíme pomalu nic a za týden... Jsme tedy ve světě založeném a vnímaném ve 2D, ale plnočasová realita je v XD. Pokud budeme trvat na2D a vše co v něm je stvořené, tak přináší byrokracii, robustní právní systém, neschopnost a nepružnost lidí, úřadů a manipulace, neboť už nevíme, jak to bylo včera, před měsícem 10 lety ... Covid tedy ukázal slabiny naší společnosti, a to v právním soudním systému, ústavě, v myslích opozice a lidí jež žijí ve 4 stěnách domovů a kanceláří ... Právní systém, ústavu je potřeba převést na 3D ...

1 1
možnosti
Foto

I49v96o 48C25i24l90i44c34h

25. 7. 2021 15:59

Zkusil jsem si to přečíst opakovaně střízlivý i opilý, pak znovu s časovým odstupem, ale pořád vůbec netuším, co tím vlastně chcete sdělit ;-(

0 0
možnosti

Ministr Vojtěch mj. urazil všechny lékaře a zdravotníky, kteří si covid-19 někdy těžce odstonali, poté, i když se někteří z nich necítili dobře, dál pracovali ve zdravotnictví, a on jim dnes do očí řekne, že jejich imunitu neuznává, protože nemoc prodělali dříve než v posledních 6 měsících. Ne/účinnost vakcín je ověřena jen v posledním půlroce, přirozená imunita po uzdravení je už ve více zemích ověřena v délce více než 12 měsíců (USA, SRN, Švédsko, Rakousko, UK, USA, Švýcarsko, Itálie).

4 0
možnosti

Je to jednoduché, neboť zde je zájem i pacientů, navíc jak je definovaná imunita ?

1 0
možnosti

Je to přesně tak, západ. odborníci uvádějí, že stačí, když test na protilátky je pozitivní, pak to ve většině případů (pokud člověk nemá výrazné poruchy imunity) znamená, že uzdravený má tzv. buněčnou imunitu, která mu při ev. dalším setkání s nákazou okamžitě doplní potřebné protilátky, kdyby při delším čase bez setkání s nákazou poklesly. Zrovna jsem četla výsledek studie italských výzkumníků, zkoumali přes 15 000 lidí z nejpostiženějších oblastí Itálie loni na jaře - po roce ověřování jejich protilátek či zda během roku byli pozitivně znovu testováni, uvádějí, že jen 0,3 % bylo znovu pozitivně otestováno, měli re-infekci. To nasvědčuje, že přirozená imunita je trvanlivější a silnější, než jak se jeví nynější vakcíny, kdy někteří očkovaní dostanou covid-19. A podle sportovců v Tokiu vidíme, že u nich vakcíny nefungují, přestože jsou mladí a zdraví, měli by mít tu správnou imunitní odpověď.

3 0
možnosti

Zde postačí se podívat, jak v minulosti probíhala chřipková epidemie. Navíc vakcína má zmírnit průběh nemoci či vzplanutí, ne likvidovat viry na 1 úrovni.

1 0
možnosti

I17v93a89n 21Z10b80o30ř53i51l

23. 7. 2021 17:43

Ústavní zákon č. 2/1993 Sb. ve znění ústavního zákona č. 162/1998 Sb.

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 23

Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

2 0
možnosti

Ještě čerstvou zkušenost, sháněli jsme na rychlo pobyt od pondělí do středy, v jednom penzionu chtěli papír, že jsme .... Tak jsme jim řekli, strčte si ho někde, na jiném místě nám do telefonu řekli, že nic nechtějí, hádejte kde jsme jeli. Mezi normální lidi.

Jeseníky, přesnější nebudu. Nechci ani náznakem dělat problémy normálním lidem.

6 0
možnosti
Foto

I62v11o 46C70i73l27i40c17h

24. 7. 2021 15:59

V Ústavě a LZPS máme toto:

"Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá."

Ale i tak ten papír podle aktuálních opatření teoreticky mohou chtít pouze v případě, že vykazujete klinické příznaky onemocnění covid-19. Vizte to opatření - opakuje se to tam mnohokrát:

https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/tiskove-zpravy/w210621a-0575.pdf

1 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.