Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V r. 2000 jsem to zažil. Do linkového autobusu přistoupil student blízkovýchodního vzezření, do síťky nad sedadlem uložil baťůžek a pak se ptal řidiče, kdy bude se odjíždí. Ten mu řekl: Za 10 minut (opakoval asi 2x). Student, že si musí někam odskočit, či co.

10 minut uplynulo, řidič studenta vyhlížel, pár minut ještě čekal a pak se rozjel. Zraky všech cestujících se upřely na zapomenutý baťůžek. Hovor ustal ...

Až jeden z nejbližších cestujících se vzmužil a do baťůžku nahlédl - nějaké tričko a sešit.

Ale adrenalínek to byl.

6 0
možnosti
MK

Hlavně že to tričko nebylo ze semtexu.

2 0
možnosti
Foto

R^Ivo, to je takovy remake z casu, kdy se hrozilo bombou na kazdem rohu, treba ve skolach, kdyz se chteli studenti ulejt. Delam v bance a taky jsem si to parkrat uzil. Tohle dneska asi dost brzy vyhodnotili jako poradny fejk, tak to zas rychle stahli:-)

1 0
možnosti
Foto

I67v12o 80C10i49l49i51c92h

23. 6. 2021 17:32

Podle toho mailu to fejk bohužel asi nebyl.

2 0
možnosti
VB

Tohle zrovna moc k pobavení není, je to tragédie lidské společnosti v 21. stol., stále jako by stoupá počet jedinců, jimž dělá dobře děsit či i ohrozit lidi, zpravidla ty, kteří za nic zlého nemohou (naposledy výhrůžky u mateř. školek). Čím to je? Rodí se víc lidí s poškozeným mozkem (např. nedonošených)? Nebo je příčinou nárůst různých škodlivin ve vodě, vzduchu, potravinách, ve stavbách, nábytku atd.? Chemií poškozený mozek? Nezkoumaný vedl. účinek léčiv? Bohužel vč. drog. Patrně není příčina jen v tom, že někdo nezvládá rychlý kvap života a informací v současnosti. Někdy je v tom horší výchova doma, pak horší okruh kamarádů. Duševní nemoc. Nerozpoznání, že někdo potřebuje včasnou pomoc.

4 0
možnosti
PV

P33a97v41e78l 66V81é86b55r

23. 6. 2021 17:16

Nedělejte si iluze, že to dřív bylo lepší. Děje se to častěji jenom proto, že je to snadnější, ne proto, že by předkové byli morálnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.