Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Němečtí odborníci mi dnes připomněli, že existuje i vrozená imunita, zkoumali její roli vůči covid-19, ale šlo jen o krátkou informaci na webu Institutu P. Ehrlicha, počkám si na delší vysvětlení. Lidstvo se dostatečně přesvědčilo, že část z nás má mimořádnou odolnost, část nikoliv (i kdyby žila opatrněji). Po pěti letoš. měsících se ukázalo, že se evropsk. populace celkem sžívá s novými variantami, nákaza klesla, nebrání se cestování (jen opatrnost vůči 3 - 4 zemím, já bych přidala Čínu a Rusko). Ve Švýcarsku, kde se to s testováním občanů nepřehání (a mají detekovaných hodně variant, podvariant, mutací), mají covid-pacienty v nemocnicích asi kolem 2 - 3 %, věnují se necovidové péči. Později se nejspíš přijde na to, že někomu zdravotně uškodily neprověřené výrobky vč. testovacích sad či respirátorů kdoví z čeho a od koho. Shlukování s cizími lidmi bych ještě vynechala, radši jen kratší dobu, jen venku. A venku bez roušek.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
Foto

I77v69o 62C80i28l67i56c82h

27. 5. 2021 18:07

Tentokrát patří panu doktorovi Šinkorovi, zcela cíleně jsem do článku nepřidával navíc žádné mé osobní názory i když se s ním ve většině shoduji. Například za nepříliš prakticky realizovatelný osobně nepovažuji ten jeho v rozhovoru zmíněný návrh z loňského jara řízeně imunizovat dobrovolníky do pětašedesáti let.

0 0
možnosti
ND

Lidem zbývalo a zbývá někomu věřit, nejsou odborníci a viry kosily zdatně.

Vzhledem k tomu, že ani odborníci se moc neshodli, přidali se lidi na tu stranu, nebo na tu druhou. Tedy rouskari a antirouskari.

Postavili se proti sobě a někdy se, obrazně řečeno, mydlili hlava nehlava.

Totéž s očkováním.

Informace pana Šinkory nejsou až tak nové, nebo objevné, ale nešť.

Doufám, že už se opravdu schyluje ke konci a náš život se bude ubírat normální cestou (co je to normální), tedy že nikomu nebude bráněno a dávány podmínky za kterých může provozovat svoji živnostva děti budou chodit do školy bez roušek.

Že celou tu dobu byly ve hře politika a prachy, to je nabíledni,

ale hrubě se mi nelíbí když někdo dává za vinu úmrtí lidí na covid komukoliv kdo byl u vesla a hlásat co kdo měl nebo neměl udělat.

1 0
možnosti
Foto

I71v21o 11C59i93l43i75c19h

27. 5. 2021 17:54

Já také netvrdím, že informace pana Šinkory jsou nové anebo objevné. Naopak, on je prezentuje dlouhodobě. Ale málokdy se (až na vzácné výjimky) dostaly do mainstreamových médií. Ale minulý čtvrtek vyšel obsáhlý rozhovor v Reflexu, teď (tuším) v pondělí kolem poledne na Českém Rozhlase Plus. Já osobně ho sleduji na jeho FB (kde to vysvětluje lidem ve svém volném čase) od té doby, co jsem ten profil objevil, ale odtud se ty informace zase k moc lidem nedostaly.

0 0
možnosti
MB

Díky za odkaz!

Svědky covidové to ovšem nepřesvědčí, covidrealisté mají potvrzení toho, co si myslí.

No a protože přitom jde i o pěkné prachy, tak na podzim MUSÍ přijít další vlna...

4 0
možnosti
Foto

Říkám to stále, nechali nás promořit, neustále něčím strašili (hlavně dva "experti" Hamáček s Flegr) a opatření zaváděli podle toho, jaké číslo padlo na kostce.

7 0
možnosti
PV

P14a81v49e32l 77V82é36b86r

27. 5. 2021 15:56

Já si myslím, že opatření nezaváděli náhodně, ale podle toho, jak to "bolelo".

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.