Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Bohužel, ani kdyby volby vyhrál někdo jiný, moc si asi nepolepsime, což je smutné, protože výměna by byla skutečně potřebná.

Průvodním znakem výměny ale bývá dohnat až předehnat ty minulé ohledně vlastního zbohatnutí.

O blaho občana nejde nikomu, nebo, zmírnil to, málokomu, tedy já to tak pesimisticky vidím...

Co se týká sekání svobodného života, je to skutečně vysoké hrozící nebezpečí a to i když se volbama vláda vymění...

6 1
možnosti
ND

Oprava: zmírním to

0 0
možnosti
PP

No já jim chtěl ještě navrhnout, aby vlastnictvím covidpasu podmínili i možnost psát na blog, jenže vy už jste se záludně očkovat nechal, tak to ztratilo význam.

4 0
možnosti
Foto

I63v16o 69C18i74l26i59c13h

23. 5. 2021 20:39

A proč chcete zakazovat dokonce i psát názory, které se Vám nelíbí?

1 0
možnosti
Foto

Tohle nemůže přijít. A pokud ano, tak potěš koště. Kouknu kdo to předkládá.

3 1
možnosti
Foto

I21v30o 52C41i48l55i62c11h

23. 5. 2021 20:41

Ten návrh tam je, jestli to projde netuším, ale bojím se, že to bude zase na komunistech a ti s omezováním svobody nikdy problém neměli ;-(

6 0
možnosti
VB

Přečetla jsem si novelu MZ: je to dokonalý Orwell, skutečně by zrušili úmluvu o lidských právech a základních svobodách, dále evropské předpisy pro ochranu osobních údajů aj. Pokud by neplatil krizový zákon (nouzový stav) ani pandemický stav, pak by si KHS a MZ mohly dělat s populací cokoli, nařizovat jakékoli lékařské prohlídky, jakoukoli léčbu, jakékoli očkování. A hodlají to protáhnout až do dalších let, bez ohledu na to, že tato pandemie třeba v létě skončí. Není to vázáno na žádnou konkrétní infekci, pouze by prodloužili byznys firem kolem testování a vakcín. Kdyby někdo měl neškodnou vyrážku např. z jídla, nemuseli by ho pustit do kina apod. Nejdřív by se musel očkovat.

12 1
možnosti
JD

Už se těším na srpen, kdy zdejšímu osazenstvu sdělíte, že si ten Covidivý pas necháte udělat! A to vše kvůli rodině, chcete přece jet k Balatónu.....R^ Antikarma.

2 9
možnosti
Foto

I28v61o 44C79i16l73i42c13h

23. 5. 2021 19:49

Jé, Vy umíte i psát? Tak to je super R^;-D A proč si myslíte, že jsem se nechal očkovat i když to vůbec nepotřebuju? Proto, abych mohl mít ten pitomý vynucený "pas" a mohl dál dělat svoji práci.

1 2
možnosti
VB

Dr. Chlíbek by najednou očkovaným přidal čas navíc prý s prokázanou imunitou očkovaných v klinic.studiích, jenže ty klinic. studie probíhaly někdy jen dva měsíce a vypadalo to, že se 2. fáze zkráceně propojila s nehotovou 3. fází, data zveřejněná při FDA a RKI neměla dostatečnou spolehlivost, němečtí odborníci chtěli, aby 3. fáze ještě pokračovala a aby se tak rychle nepovolovalo plošné očkování. Že by to dr. Chlíbek nevěděl?

2 0
možnosti
VB

Paní Pokorné: musím se podívat na ten návrh MZ, ale podle zmatené řeči soudružky Svrčinové na ČT to dělá dojem, že očkovaným by přiznali imunitu pomalu rovnou na rok, ač zatím se očkuje jen necelých 5 měsíců (v Evropě) a spousta očkovaných dostává covid-19. V Rakousku se uvažovalo, že by se v covid-pasu po první dávce uznala 6měsíční imunita, po druhé dávce, na kterou mnozí už nechtějí jít, celkem 9 měsíců od 1. dávky, ale část jejich poslanců proti tomu protestovala. V Německu jsou zásadně proti, ti trvají na dvou dávkách, imunita jen 6 měsíců. Vakcinologové v ČR by si to měli ujasnit: jeden den tvrdí, že jedna dávka nestačí, pak tvrdí, že nestačí ani dvě, hned od září zase znovu očkovat, nyní zase že lze uvažovat u očkovaných o 12měsíční imunitě - to ale zatím není prokázáno a měli by zveřejnit procento covid-19 po očkování.

4 0
možnosti
VB

Návrat před listopad 1989, jsem z toho tak rozčilená a naštvaná, že dělám víc překlepy, mám na notebooku moc malé klapičky. Ale je fakt, že v r. 1987 už bylo do jisté míry "líp" než v r. 1977, chartisté šli stále více do veřejného boje (Havlova řeč v ulicích), mohli jsme zkoušet víc otevřeně kritizovat s poukazem na soudruha Gorbačova, který chtěl perestrojku (naši soudruzi ji samozřejmě nikdy neuznali).

3 1
možnosti
VB

Tohle už je zcela návrat před listopad 1987: na MZ ČR se patrně usídlili jedinci se záznamy v šanonech StB či svázáni s KSČ, každopádně to jde mimo vědu i mimo ústavu a mezinárodní konvence. Já bych zavedla jediné povinné očkování, a to proti lidské blbosti a zvůli, doufám, že ho vědci jednou vynaleznou. My občané, oběti MZ ČR, musíme psát osobně - aspoň e-mail - všem demokratičtějším parlamentním subjektům, aby návrhy MZ odmítli. Není ani z hlediska Nejvyš. správ. soudu možné nahradit krizový či pandemic. zákon vyrušením základ. práv pomocí zák. o ochraně veřej. zdraví (i když už tam z minulosti jsou zbytky totalitního režimu v podobě blíže neupřesněného očkování, ty je třeba rovněž vyrušit). Po napsání žádosti poslancům a senátorům, aby návrhy MZ zamítli, zvolme do voleb občanskou neposlušnost různými v demokracii přípustnými formami, např. opět demonstrace s Milionem chvilek.

5 1
možnosti
PC

S Milionem chvilek? Ti nikdy nedemonstrovali za skutečná práva občanů! Jejich demonstrace jsou čistě jen politicky motivované.

2 0
možnosti
Foto

R^Když se řekne A, mělo by se říct i B. Vstup do politiky by měli podmínit očkováním proti blbosti, nahraditelným testem na aktuální nepřítomnost téhož před každým hlasováním.;-D

14 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.