Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

To je zcela přesné. Střet zájmů a korupce - pravý český byznys na úkor veřej. prostředků. Začalo to dr. Prymulou, a když ostatní viděli, jak je to snadné - postrašit občany mutacemi a hurá, rozjedeme byznys na bezpříznakových nuceně testovaných. Někteří naši odborníci zavětřili, že když stát nijak nedbá na základní práva občanů, vytěží z tohoto celonárod. experimentu např. "vědecké" publikace, s nimiž se zkusí vytahovat v zahraničí (žádná západ. země vědoma si základ. práv by nezvolila povinné masové testování (byl by to nepřiznaný výzkum, který vyžaduje dobrovolný, nikoli vynucený souhlas občanů, je to žalovatelné). Kolik máme laboratoří tak kvalitních jako v SRN nebo Švýcarsku? Ale tady u nás nikoho nezajímá kvalita a věrohodnost výsledků, tady jde jen o hodně špinavý byznys. A nestojí to jen miliardy z pojišťoven, doplácejí na to i falešně pozitivní občané, kteří nemohou jít do práce, mají problém se zajištěním chodu domácnosti a rodiny, např. mají problém zajistit péči o staré rodiče. Uvědomuje si někdo z vlády, jaké starosti lidem přidělávají? Záchyt pozitivity 0,1 % a v tom tuším i falešně pozitivní výsledky.

10 0
možnosti
Foto

Souhlas a karmaR^.

Jen bych polemizoval tomu tvrzení o Vojtěchovi. Kdyby mu šlo o lidi, tak by se buď nevzdal doporučení epidemiologů, kdykoliv mu to Babiš hodil zpátky na hlavu, nebo by už dávno odstoupil.

Osobně považuji Vojtěcha za hlavní příčinu, proč jsme nebyli na 2. vlnu připraveni a proč potom zemřelo tolik lidí. Experti ho varovali, ale protože Babiš to nechtěl slyšet, tak nic neudělal. A když se to na podzim rozjelo, tak Vojtěch radši rezignoval....

2 0
možnosti
Foto

I60v50o 29C62i38l91i16c93h

20. 5. 2021 4:34

Vojtěch až příliš podléhal Babišovi, ale že na něj jednou budu ještě v relativně dobrém vzpomínat, tomu bych nevěřil.

5 0
možnosti
MM

Babiš to neunesl až rak, že MESESu nabídl spolupráci na vládní úrovni.

Hejtman Kuba za Asociaci krajů nabídl MESSESu spolupráci.

0 0
možnosti
Foto

I94v53o 76C27i31l35i62c92h

20. 5. 2021 3:54

Za tím nabídnutím spolupráce od Babiše bych viděl Prchala a ankety tady na iDnes.

7 0
možnosti
RS

Jen jednu poznámku z oficiálního dokumentu firmy Pfizer, který byl vydán někdy začátkem prosince loňského roku pro ty lidi, co měli mít na starosti testované osoby. Kontrolní test PCR na to, zda je někdo z testovaných pozitivní na Covid, se měl provádět pouze v případě, že testovaný člověk měl nějaký zásadní příznak Covidu. Neboli kdo neměl příznaky, i když byl pozitivní, nepočítal se mezi nakažené.

A jsme u jádra problémů našich velkých čísel a zbytečných opatření. My jsme do nakažených počítali každého, kdo měl pozitivní test, přestože neměl žádné příznaky.

11 0
možnosti
LH

A ty mrtvé vysvetlite jak? Rv

1 0
možnosti
JT

to se to kšeftuje, když je koho dojit a navíc si dokážu zařídit nařízení. Ale ono to časem skončí, dojdou peníze, nebo virus zásadně oslabí, protože už nebude koho nakazit, neboť populace bude hodně imunizována a to přirozeně, proděláním nemoci či očkováním. To bych si přál. Nebo přijde nový virus, který se nezakecá a to i děsivé prognózy pánů profesorů Flégra a Hořejšího zblednou a pak možná ani pan Ivo a ani já, sem už nic nenapíšou.

5 0
možnosti
RK

Nebojte, kšefty se budou hýbat furt. Koronanekorona. Babišnebabiš. Tak jako před Babišem a Covidem.

0 0
možnosti
Foto

Podíval jsem se na odkaz Avenier z článku. Avenier má vizi, že očkování je jednou z nejdůležitějších a nejúčinnějších forem prevence. To jako že očkování spasí svět?

2 0
možnosti
Foto

I88v67o 59C70i24l20i61c84h

19. 5. 2021 21:56

Evidentně se nás o tom snaží přesvědčit.

3 0
možnosti
ND

Hezké svátkování přeju. Ohledně financí, budou, nebo už jsou, kráceny jiné obory...

1 0
možnosti
Foto

I50v46o 17C19i26l84i27c17h

19. 5. 2021 20:31

Finance nebudou vůbec nikde, to je na tom to nejhorší ;-€

2 0
možnosti
Foto

R^Jó, prachy, ty vládnou všude.:-(

Ivo, všechno nejlepší, správně to oslavte.:-)

4 0
možnosti
Foto

I15v37o 85C73i71l35i22c64h

19. 5. 2021 20:18

Dal jsem si dnes s kamarádem jedno točené (ve skle a u stolu, kdyby to zase někoho iritovalo) a pak zalezlo sluníčko, takže jsme šli domů. Já jmeniny nijak neberu a neslavím, dnes je spíš výročí, kdy jsem zase začal psát, protože mne to už fakt švalo. Takže nic veselého.

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.