Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Cilichu zdravím Vás, prima článek! Bohužel úplně k ničemu, na Vašem ani na mém názoru nezáleží, to nikoho nezajímá. Teď se hraje divadýlko, zkoušky na podzimní derniéru voleb, Bartoš s Rakušanem si už už rozdělili funkce ve vládě, jenže Andrej dostane zase 40% mandátů a prý ten ušoun Šlachta bude mít dalších 25 poslanců takže nám povládnou estebák s fizlem a Bartoš s Rakušanem si rozdělí akorát tak služby šurování na cimře. Ještě se zasmějeme hořkým smíchem.....

0 4
možnosti
Foto

I72v82o 18C43i79l94i16c75h

13. 5. 2021 12:16

Mohu prosím znát zdroj této děsivé predikce?

2 0
možnosti
JK

Celou pandemii je vláda s řízeními pozadu, ale nyní už to dohání, už je pozadu jen jeden měsíc. ;-)

3 1
možnosti
LT

To je jednoduché pane Cilichu. Přesně jak jste to popsal v rozhovoru číšník - host.

To, že ministr navádí hospodské k porušování zákona už mne opravdu nepřekvapuje, respektive zrovna v jeho případě ne.

A jelikož hospodští opravdu nemají v zákoně oporu jak vůbec mít právo na kontrolu zákazníka (narozdíl od kontroly věku, tam tu oporu mají), tak to bude opravdu na přístupu máte test, ano, děkuji co si dáte.

6 0
možnosti
Foto

Nejveselejší je zákaz WiFi na zahrádkách. Prostě lidi nečumte do mobilů, ale pěkně se spolu bavte a prskejte na sebe!

6 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že mobil je špinavější než záchodové prkýnko co se týče virů a bakterií dokážu tohle v místech kde mám ruce imrvere u úst chápat. Ale jasně, lepší je se tomu zasmát.

0 0
možnosti
Foto

Tak za nás můžu říct, že nejblíž je řešení přesunout odpovědnost na zákazníka...takhle jednoduché to je. Jasně, že může leckdo říct, že to bude obcházet a nevím kdo to bude kontrolovat, ale právě kvůli těmhle náladám nejsme jako ve Švédsku. Jsme přeci Češi, ti to vždycky očůraj :-)

2 1
možnosti
Foto

I79v74o 43C46i41l12i96c38h

13. 5. 2021 11:50

Ono to asi ani jinak, než přesunem odpovědnosti na zákazníka, nejde. A to nejspíš i právně.

2 0
možnosti
JR

J47a81n 67R93á11ž

13. 5. 2021 11:15

Na jednom kolovýletu jsem objevil malý pivovar, který má samoobslužné "okénko". Přesněji: V pěkném altánku s pultíky "na stojáka" trčí ze stěny přilehlé chatky dvě pípy a vedle je pokladnička i důmyslná výdejna 4dcl pohárků. Pohárek 3 Kč, pivo 30Kč, Kofola 20Kč. Bylo tam plno, pivo dobré, na "opatření" každý kašle a podle místních, majitel neprodělává. Vracím se tam rád.

PS. Naše vláda je nepoučitelná a zcela ignoruje fakt, že "opatření" která občané kvůli jejich nelogičnosti ignorují nemá cenu udržovat v platnosti. To týkající se "zahrádek" je typickým příkladem vládní hlouposti.

6 0
možnosti
Foto

R^Nějak si neumím představit, že někdo, kdo nabízel možnost posezení už v únoru, zahrádku má otevřenou celou dobu trvání zákazů, v životě neměl na puse roušku, na covid nevěří ani poté, co ho prodělal..., bude po někom vyžadovat test.

10 0
možnosti
Foto

R^Testy, netesty, jednu výhodu to má, ženské se z těch zahrádek budou aspoň mít kam jít vyčůrat;-D

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Je to ukrutná sranda. U nás víc jak dva měsíce se podává z oknénka pivo. Host, si vezme pivo v kelímku a sedne si na zahrádku před restaurací, Když tam není místo sedne si o kus dál na lavičku. Pořádají se vystoupení rokových koncertů, buď z balkonu, anebo z terasy anebo se střechy rokového klubu. U nás se majitelé restaurací domluvají, že opatření nebudou dodržovat, protože ze zákona na to nemají právo, nemají právo požadovat sdělení jaký kdo má zdravotní stav a zjišťovat jeho jméno.

10 0
možnosti
OU
Foto

I57v72o 88C46i92l63i39c80h

13. 5. 2021 10:16

Měl jsem doposud za to, že ČOI řeší i diskriminaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.