Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Byl mi doporučen tento článek, abych prý se poučilo o tom, že očkování je lepší. Ono se v něm ovšem píše například toto:

"...Differences were noted in the Ab responses induced by the vaccine compared to natural exposure. (Figure 3) The nucleocapsid protein in particular is an immunodominant antigen for which the antibody response increases in concordance with natural exposure. (Figure 3A) However nucleocapsid is not a component of the mRNA vaccines and consequently there is no vaccine-induced increase in Ab against this antigen...."

"...Byly zaznamenány rozdíly v Ab odpovědích vyvolaných vakcínou ve srovnání s přirozenou expozicí. (Obrázek 3) Zejména nukleokapsidový protein je imunodominantní antigen, u kterého se protilátková odpověď zvyšuje v souladu s přirozenou expozicí. (Obrázek 3A) Nukleokapsid však není součástí vakcín mRNA a v důsledku toho nedochází k žádnému zvýšení Ab vyvolanému vakcínou proti tomuto antigenu..."

Když budu svině, udělám testovací panel takový, že ukáže, že vakcinace je neúčinná. A ona skutečně bude, až přijde mutant právě v oblasti, kterou vakcína pokrývá.

Nejlepší je nechat se přirozeně imunizovat, to jsme pak imunní proti celém,u viru a ten sotva celý najednoiu zmutuje. Tomu právě očkování zabraňuje, protože získáte proti části viru imunitu. Když ale přijde ten správný mutant, nejste chráněni. Takže naivně optimističtí očkovaní vyrazí do ulic chránění zeleným covid pasem a tam je skolí indická mutace. Kterou jeme si navíc očkováním pěkně vyselektovali. Naštěstí u nás již nejspíše 90% populace chorobou prošlo, minimálně všichni ti, co mají po očkování jakékoliv byť mírné obtíže. Což třeba v nám blízké firmě byli úplně všichni, tak jim rovnou o očkování dávají indispoziční volno. Zase jsme vyhráli díky vládní prohře, jako po II. SV. Otázka je, co za tuto výhru zaplatíme tentokrát.

6 0
možnosti
Foto

I46v96o 24C65i40l32i27c27h

11. 5. 2021 10:40

Plně s Vámi souhlasím, ostatně nedávno se podobná informace objevila i na Novinkách.

2 0
možnosti
MM

Tak už jste probral všechno. "Náhubky" jsou zbytečné, možná i škodlivé, omezování kontaktů je téměř zločin, očkování je bezvýznamné i když se očkuje už od 18,století.. Teď očekáváte, že nastoupí politická garnitura, která zvrátí celou medicínu.

Máte připravené jiné téma? Zatím zde vystupujete jako puberťák.

1 6
možnosti
Foto

I64v22o 69C23i28l86i86c64h

11. 5. 2021 10:07

Není poviné mé články číst ;-)

5 0
možnosti
Foto

Ty nepotřebuješ něčemu podléhat. Ty podléháš totiž všemu...totálně všemu...Ty toho prostě moc v hlavě nemáš. Předvádíš se, o charakteru a pevnosti v postojích si tvoje okolí musí myslet své, viď, ještě to tu o sobě svěřuješ jako prvnička do deníčku - nadpis máš jako utajená spisovatelka červené knihovny a máš pocit, že tvé zvraty budou mnozí prožívat a uznale tě chápat... kolik ti prosímtě , chlapče, je ... 13?

5 6
možnosti
Foto

I52v57o 27C94i44l58i52c58h

11. 5. 2021 9:22

Už zase ty Vaše hysterické výkřiky? ;-D

3 2
možnosti
JH

Pán je zřejmě masochista, když tak vytrvale, veřejně předvádí ty své kašpárkovské kousky...

0 4
možnosti
Foto

I15v12o 11C59i25l31i72c13h

11. 5. 2021 7:37

Zrovna na Vás opravdu nemám ;-D

1 0
možnosti
Foto

Co bude po volbách? Očkování přece nemá s politikou nic společného. Bude se očkovat i dál. Na tom,že jste se přidal k potřebné většině, která zajistí aspon trochu normální fungování společnosti není nic špatného.Nikdy už to nebude jako dřív, což dost lidí vůbec nechápe...je třeba to přijmout a vyrovnat se s tím.

3 0
možnosti
Foto

I21v84o 98C72i85l93i48c43h

11. 5. 2021 7:07

Pevně doufám, že po volbách ustane ten hrubý nátlak. A až pro ten vir přestane být naše imunita panenská, tak z něj podle některých odborníků bude něco jako další rýma. Z toho viru osobně obavy nemám.

1 0
možnosti
TH

Jak mi pravil očkovaný. Chtěli abych byl očkován, tak jsem se nechal naočkovat. Až budou chtít, abych u sebe nosil králičí tlapku, budu jí nosit. Někde bude očkování dobrovolně povinné.

0 0
možnosti
Foto

Na očkování proti Covidu mám jiný názor než vy, ale přesto jsem s vámi v drtivé většině souhlasila a vaše vynucené rozhodnutí chápu. O moji budoucí přízeň se bát nemusíte. R^V:-)

Pokud mě nenaštvete třeba tím, že budete volit Babiše ;-);-D

3 0
možnosti
Foto

I84v70o 24C74i92l32i63c83h

11. 5. 2021 4:41

Děkuji a nebojte, volba Babiše u mne opravdu pravdu nehrozí ;-D Naopak předpokládám, že po říjnových volbách už tohle šílenství skončí.

0 1
možnosti
Foto

To vysvětlení snad každý rozumný člověk chápe.

Sám jsem se sice nenechal očkovat, ale nevidím to jako nějaký zásadní morální problém a možná se nakonec také nechám naočkovat.

3 0
možnosti
Foto

I já si počkám, jak se to projeví, na pokusného králíka už nemá léta.

2 0
možnosti
OT

Takové jako jste vy mám nejraději. A jak pěkně se umíte sám před sebou omluvit. Vy tomu snad i věříte. Vy byste asi spolupracoval i za komunistů a hrál divadlo, že to děláte kvůli něčemu ušlechtilému.

0 7
možnosti
Foto

I79v54o 95C29i36l14i38c17h

11. 5. 2021 4:32

Srovnáváte nesrovnatelné.

0 0
možnosti
Foto

No a vzhledem k tomu, že Uršula už objednala 1,8 miliardy dalších vakcín, tak to bude každý rok až do skonání.

0 0
možnosti
Foto

No, konečně Uršula projevila dostatek prozíravosti.

To, že EU příliš licitovala o ceně a nenakupovala dřív (a naše vláda to dovedla k dokonalosti tím, že neobjednala ani to, co mohla) znamenalo zpoždění. Tuhle chybu Izrael neudělal a je prakticky u konce potíží (30 nakažených za den v celé zemi). Všichni zodpovědní ale mají obavy z mutace, která by současnou vakcínu obešla. Proto ty objednávky u Pfizeru.

Znamená to, že pokud k tomuto černému scénáři dojde (a v Indii se to snadno může stát), bude čím očkovat a restrikce budou menší a kratší.

Vzhledem k ceně vakcín (alespoň na evropské poměry) nebude problém, když je nebude potřeba použít - lockdown je daleko dražší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.