Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ze strany naší vlády už nejde o kotrmelce, nýbrž o smrtelné křeče.

12 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč očkují lidi po coroně, aniž by si ověřili, zda mají protilátky.

Moje sestřenka (přes 70) si zaplatila krevní testy na protilátky IgA, IgM a IgG koronaviru COVID-19 již dvakrát - po prodělaném covidu s velmi lehkým průběhem. Po 3,5 měsících a pak po dalších 3,5 měsících. Po 7 měsících má prý protilátek hafó. Bylo jí řečeno, ať rezervaci na vakcínu zruší; a ať přijde na další testování až za 4 měsíce.

7 0
možnosti
VV

Rozumne reseni. Nechapu ty oslavy ockovacich center v tech arenach, kde zrejme jako u komunistu vitezi kvantita nad kvalitou.

8 0
možnosti
Foto

Lidi po prodělaném Covidu v zase až takovém klidu nenechávají. Dnes jsem mluvila s paní, která prodělala relativně lehčí formu Covidu, takže již opět chodí i do práce, nicméně stále se jí špatně dýchá. A MUSÍ NOSIT RESPIRÁTOR!! Proč?

Vám opět karma.

21 0
možnosti

A79d49a90m 13Š76k19a23c52h

9. 5. 2021 23:00

Na druhou stranu, jak byste to udělala? Aby u každého obchodu a MHD kontroloval policista, jestli máte potvrzení o protilátkách ne starší jak 48 hodin? Nějaké odznáčky na rameno, jak Židi za nácka? Nebo nekontrolovat vůbec? To by zas 90% lidí mělo na háku...

0 0
možnosti
Foto

R^ Ony ty volební preference ANO začínají atakovat 20% a mají podobnou sestupnou tendenci jako počet nakažených Covidem. A je to dobře.

Karma.

28 0
možnosti
DR

Správně. Po ANO pak nastoupí opoziční spasitelé národa a bude zase dobře. ;-)

1 2
možnosti
Foto

Vrána k vráně sedá, a tak si Babiš Anenbergera hledá. Respirátory v létě bude masakr. Testování je masakr už teď a to obcházení zákonů v přímém přenosu je totál. Hlavně že je ve sněmovně tolik výboru a podvýboru, že každý poslanec předsedou.

22 0
možnosti
OU
Foto

zatím nikdy od 89 tu nebyla na vládních postech taková sebranka jako teď.

44 0
možnosti
Foto

Nikdy to nebylo dobré, ale tohle už je opravdu katastrofa.

12 0
možnosti
Foto

Karma pane Cilichu, každý Váš článek je lepší a lepší, podložený a logický. Všichni řeší Kroupu a Hamáčka a zatím nám tu v klidu čaruje černokněžník Areneberger. Bohužel mi Váš článek opět trochu pokazil náladu. Je to hnus.

26 0
možnosti
Foto

Děkuji a mrzí mne, že jsem Vám zkazil náladu, to jsem opravdu neměl v úmyslu.

0 0
možnosti
VB

Každopádně se domnívám, že zastávání veřejné funkce by mělo automaticky vyloučit soukromé obchodní činnosti. U nás je více tolerováno paralelní politická činnost a pokračování v původní profesi, v západ. zemích jsem našla limitaci - přerušení lékařské činnosti apod.

11 0
možnosti
VB

My to nemáme upraveno ve zdravotnic. zákonech, západní země ano: průhledné účetnictví, pokud je vůbec povolena soukromá činnost např. v rámci působení v nemocnici (např. ordinace při nemocnici). Bez důkladné právní úpravy a kontroly někdy hrozí, že se např. náklady započtou na účet nemocnice, ale ev. zisk pobírá lékař. Anebo si to někdy česká zdrav. zařízení řeší po svém, někdo platí nemocnici víc ze svých příjmů, někdo málo apod. Ono je těch "hluchých" míst v českém zdravotnictví více.

9 0
možnosti
Foto

Mno, čekala jsem, že bezplatné testy skončí. Ale myslím, že to neprojde, dokud nebude reálná možnost naočkování (nikoli zápisu do pořadníku) pro všechny. A bylo by více než vhodné možnost bezplatného testu zachovat pro ty, co se naočkovat nemůžou ze zdravotních důvodů.

2 0
možnosti
Foto

I54v92o 44C84i12l57i23c68h

7. 5. 2021 18:43

Moje kolegyně se včera nechala naočkovat první dávkou a museli jsme ji dnes poslat z práce domů, protože na tom fakt nebyla nejlépe. Doufám, že to dá ...

Jak píšu v článku, ať měří imunitu včetně té buněčné a očkují jen ty, kteří to opravdu potřebují. Já to fakt nepotřebuji a když si představím, že bych musel podstoupit to, co ta moje kolegyně, jenom proto, abych udělal kšeft kdovíkomu, tak se mi do toho opravdu nechce ani za cenu, že by mi ten kolega z mého předchozího článku vyprávěl konspirační teorie ze vzdálenosti tří metrů :-P

6 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.