Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

9 1
možnosti
Foto

Arenberger byl příslibem, že na rozdíl od jeho předchůdce s ním aspoň bude legrace. Problém je, že když se při tragédii nepláče, ještě to nemusí být průšvih. Když je však při veselohře hrobové ticho, tak jde o trapas. Arengerger se Sputnikem V může nakonec skončit jako pes Lajka. Na startu velká sláva, ale bez měkkého přistání na konci.

7 0
možnosti
Foto

Upřímně jsem se divila proč Arenberger tak ochotně přijímal post ministra zdravotnictví. Teď už je mi to jasné: svůj k svému. Slušný člověk by se do takové vlády nehnal.

Hezky napsané a karma R^

25 1
možnosti
Foto

Přesně tak, pro Babiše může pracovat jenom stejný charakter, jako je on sám.

7 6
možnosti
MK

Ve čtvrtek jsem jen tak náhodou přepnula na Máte slovo. Jílková tam 2x zopakovala, že ministra několikrát zvala do debaty - opakovaně odmítl, že nemá čas. No a včera byl u Soukupa;-D Jenže Soukup se choval jako hodný strýček, u Jílkové by to Arenberger nedal.;-)

27 1
možnosti
JS

Ovšem ubohost pořadu Jílkové dosáhla takových rozměrů, že tam bych nešel ani kdyby mi za to platili, pravda je, že Soukup taky není žádná výhra, ale to, co předvádí Jílková je asi dnes absolutní dno.

3 0
možnosti
Foto

Jo jistě není nad to najít si jednu studii, která říká něco jiného než všichni ostatní a na tom stavět;-DMimochodem by mě zajímalo kde v Brně vyzkoumali, že imunita trvá zhruba rok, kde vzali relevantní počet pacientů?

Relita je taková, že promoření přirozenou cestou prostě nefunguje což dokázaly města či země, které měly obrovskou promořenost a vznikly tam další vlny.

Naopak Izrael, GB a další kde masivně očkovali ukazuje naprostý ústup nakažených. (vyjímkou je tam kde očkovalo sinopharmem, který zřejmě moc nefunguje)

7 2
možnosti
Foto

Tak když myslíte pane Polický ... já mám jiné informace a nejen z toho odkazovaného článku. Těch studií s podobnými výsledky bylo již víc, například i z Institutu Karolinska ve Švédsku, pokud nevěříte našim lidem z Brna a tvrdí to i někteří imunologové či epidemiolog Beran.

3 3
možnosti
Foto

Přiznám se, že po čase jsem klikl na karmu.... on to taky po dlouhé době je blog který není založený jen na velmi selektivním vnímání dojmů, alespon z mého pohledu....

2 2
možnosti
Foto

Váš pohled Vám neberu, víme o sobě vzájemně dlouho, že se v tomto směru naše pohledy dost liší a z mého pohledu můžete mít v tomto směru velmi selektivní vnímání dojmů naopak Vy ;-) A je to podle mého názoru v pořádku, kdybychom měli všichni stejné názory na vše, tak by byla na světě hrozná nuda. Za karmu i komentář děkuji R^

7 0
možnosti
NP

Tak on Arenberger dělá ministra, protože chtěl pomoci, tedy hlavně sobě.

A Babišovo téma předvolební kampaně bude prevence a léčba onkologie. Tím nás všechny chce před touto nemocí ochránit. Dělá to přeci pro národ. Je to dobrák a na stavbě centra, to chce demonstrovat. No nedejte mu za to volební hlas ;-D

Jinak karma R^

23 1
možnosti
TL

70077 R^ Skutečně nedám, versprochen...:-)

6 0
možnosti
Foto

Výborné (byť neveselé) čtení. Dovolil jsem si nasdílet na FB.

10 0
možnosti
Foto

Děkuji i za sdílení :-)

0 0
možnosti
Foto

Protlačuje se názor "vyvolených". Diskuze se pořádně nevede. Je jen jedna strana, ta druhá je odsunuta na vedlejší kolej... Arenbergerovi dávám: no, pár dní až pár týdnů.

6 1
možnosti
Foto

I63v90o 77C53i88l95i86c25h

7. 5. 2021 20:51

Omlouvám se všem, ale teď si tady do zítřka pište jenom spolu, posledních 14 dní jsem měl naštěstí pracovně dost náročných (kéž by to bylo pořád), takže jdu dospat co mi chybí. Ráno se uvidíme. Děkuji za pochopení.

6 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.