Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Je to spíš smutné! Povolují nám to, co stejně nikdo už nedodržoval! Spousta nařízení se nerespektuje! A to je dobře, protože jsou nesmyslná! Všem držím palce, kteří nařízení vlády nezachovávali! Vždyť musíme především přežít!

Vláda zcela selhala poškozováním drobných podnikatelů a živnostníků. Uzavření malých obchůdků je nesmysl a nepochopitelný podvod! Chtějí snad babišovci předat stát nové vládě ve zcela provedeném hospodářském rozvratu?!?

:-)

5 0
možnosti
Foto

I38v75o 78C93i50l77i82c70h

3. 5. 2021 20:11

Osobně si myslím, že to pak chce Babiš a další vyvolení levně skoupit.

6 1
možnosti
VB

Smutných věcí je víc: např. jsem dodatečně zjistila, že zakázali dokonce i deratizaci, ač při ní se nikdo nakazit nemusí a jde zpravidla o naléhavý zásah ve prospěch zdraví (např. potkani v domě). Zakazují zbytečně spoustu věcí, např. opravu hodinek, až v provozovně bývá sám hodinář a může mít výdejní okénko. Přikazují spíše slušným občanům, zatímco pomíjejí "chytat" ty neposlušné. Vleky nechť si užijí turisti už jiné sezóny (bez lyží), akorát moc nemyslíme na čistá WC průběžně udržovaná (ve Švédsku např. na nádraží čistí kabinky po každém užití). Právě jsem si četla švéds. A. Tegnella: pochopil roušky v kontextu férového výzkumu, dětem je nenutí, tam by spíš sloužily jejich nákaze; na pracovištích lze vyhmátnout určité více rizikové činnosti (ale nepřehnat to), důležitější je práce doma, v odstupech, se zábranou, a hlavně - nepouštět do škol ani na pracoviště člověka s příznaky (my tam naopak nepouštíme zdravé, pokud se nechtějí testovat, a právě při testování se zvláště dítko může nakazit, to doložil i německý Institut R. Kocha). Pan Tegnell není můj superhrdina, ale na některé věci je chytrý, švédská vláda více dá na výzkumem ověřené věci, němečtí politici se sem tam odborníkům vymkli, čeští mnohem víc, resp. ti si chovají asi "partajní" experty - otvíráme dřív tetovací salóny než gymnázia.

2 0
možnosti
Foto

I77v35o 68C13i94l85i32c11h

3. 5. 2021 19:55

Ty hodináře mi ani nepřipomínejte. To mne stálo šest a půl tisíce za nové hodinky objednané přes net, protože v těch, které jsem používal, došla baterka. Štve mne to téměř stejně, jako nemožnost si koupit boty a kalhoty, takže už chodím fakt jak trhan ;-€

4 0
možnosti
Foto

A já blbec už uložil běžky. R^

8 0
možnosti
Foto

I19v59o 81C90i13l77i76c35h

3. 5. 2021 21:02

Na Bedřichově by to ještě šlo :-P

2 0
možnosti
JH

Nedivte se, šašci existují proto aby lidi pobavili. Nebuďte ale zbytečně tak skromný, Vy taky pěkně šaškujete!

0 3
možnosti
Foto

Na Vás nikdo nemá! ;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.