Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

"Jaké to je, když očkování řídí premiér. Máme další svědectví."(Noviky.cz,nebo seznam.cz)

Prosím všechny aby si přečetli tento článek a všm bude jasno,jak to s námi premier myslí.Na lidech mu vůbec nezáleží,hlavně jeho popularita a jeho ego aby zářilo na předních stránkách všech periodik.A lidi na posledním místě.Pak se divíme,že Liberecký kraj je ve všem natom nejhůř.Tak že u voleb vážení by to chtělo se zamislet nad tím komu to hodíte.

3 1
možnosti
Foto

I97v89o 16C85i21l32i73c23h

6. 3. 2021 16:49

Ten rozhovor byl opravdu výživný R^

0 0
možnosti
Foto

No, teď už jim konečně o to zdraví možná i jde, protože jinak končí, to ví dobře; ovšem ten rozjetý obrněný vlak, není tak snadné zastavit, tím spíš, že někteří - víme kteří, hlavně nechtějí připustit jakékoliv selhání, takže se bude čekat, až to trochu poklesne, aby mohli tvrdit, že to je jejich zásluha, a že to poklesné, to se dá celkem snadno předpokládat. přichází jaro a s ním oteplení, tak když nic jiného, to určitě pomůže. ;-)R^

6 0
možnosti
MV

Okresy Cheb, Sokolov a Trutnov byly "zavřené" už v předstihu. Když jsem se podíval na počty nově nakažených za poslední týden, zjistil jsem, že Cheb a Trutnov jsou aktuálně z českých okresů na tom téměř nejlépe (Cheb možná dokonce úplně nejlépe).

0 0
možnosti
Foto

Ono na těch "konspiracích" není vlastně nic šíleného. My na to totiž koukáme stylem "podle sebe soudím tebe", a mylně se tudíž domníváme, že ve špičkách vlády a nad nimi jsou lidi, kteří jsou v hloubi duše jako my a mají stejný morální kompas, byť pouze trochu sobecky natočený.

Problém je ale ten, že tam zjevně nejsou v podstatě normální lidi jako my. A když si tuto překážející naivitu odbouráme, nic nám nebude bránit pochopit, že tu skutečně může být někdo, kdo bude nouzový stav uměle prodlužovat, co to půjde. Bohatství přechází ze soukromých rukou do korporátu, vesele se kšeftaří se vším kolem zdravotnictví a lidi musejí držet hubu a krok... Komu na takových pozicích by se tohle nelíbilo? Tohle je ráááááj...

12 0
možnosti
OT

Nedá se nic dělat ale musím s vámi souhlasit. Nevidím rozdíl jestli se nakazím v Bille v Jablonci nebo Liberci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.