Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že hrdina covidového odboje s neomylnou intuicí by mohl dělat ministra zdravotnictví, žádné zákazy, vše otevřené, všude pohoda a nikde covid.

0 6
možnosti
Foto

I77v68o 50C30i96l33i60c39h

22. 2. 2021 21:17

Jak pozoruji, opět máte veliké problémy se čtením. Zkuste případně nějaký kurz pro začátečníky.

3 0
možnosti
Foto

Kolik dní už "smrdíte" v karanténě od kontaktu s nakaženým? Já onemocněl až dvanáctý den od chvíle, kdy se prokázala u manželky pozitivita, do té doby jsem byl také negativní. Ona směla už do práce a já to v ten samý den nakoupil. Takže se možná neradujte předčasně...

0 0
možnosti
Foto

I89v60o 36C94i13l63i25c77h

22. 2. 2021 12:11

No jo, ale Vy jste byl předpokládám po celou dobu s ní, já dotyčného od té doby neviděl.

0 0
možnosti
Foto

Respirátor je zařízení, které je určeno k ochraně proti částicím z vnějšího prostředí. Dle druhu respirátoru dochází k filtraci částic od prachu až po mikroorganismy a nebezpečné výpary či plyny. Všechny respirátory filtrují částice vzduchu o velikosti 0,3 mikrometrů.Pokud máte k dispozici pouze roušku, i tak má smysl. Chráníte tak nejen své okolí, ale částečně i sebe Je však důležité pochopit, že koronavirus sám nepoletuje ve vzduchu, ale je transportován z pacienta na pacienta pomocí kapének, které jsou vylučovány při kýchnutí nebo kašlání. Tyto částice jsou obvykle větší než 0,5 mikrometru ( O6 – 0,14 ) . Tolik , 3. lékařská fakulta UK.

0 0
možnosti
Foto

Mohl byste prosím prozradit ctěnému publiku, co je to O6 (slovy ó šest) ?

Kopírujete tenhle údaj bez vysvětlení do mnoha diskusí.

3 0
možnosti
Foto

Většina respirátorů nejvyšší třídy ochrany (FFP3) má výdechový ventil. Tím ale chráníte pouze sebe a nikoliv okolí. Ideální je překrýt výdechový ventil rouškou.podle lékařů.

0 0
možnosti

R^ vidím to podobně a když mi při cestě do práce zatrylkoval kos, už je jaro ve vzduchu a začneme se rýpat v hlíně;-D

3 0
možnosti
Foto

I37v25o 76C39i96l98i75c22h

22. 2. 2021 7:35

O to víc mne mrzí, že teď zcela zbytečně nesmím ven :-/

0 0
možnosti
Foto

Dělám to také tak a funguje to. Přemístili jsme se se ženou na chalupu, je to na vsi a svět je tam ještě normální. Roušky se tam nenosí, dezinfekce je tam neznámou věcí. Zajímavé je to, že to tak udělali i ostatní, kteří tam jinak v zimě vůbec nejezdí. Běžkují, chodí na procházky, pokud svítí sluníčko sluní se a výsledek? Žádný covid.

4 0
možnosti
Foto

...a pak Vám tam přijede jeden nakažený, Vy se s ním sejdete hrdinně bez roušky, hezky si spolu poklábosíte a máte všichni po žížalkách...

1 1
možnosti

Tak ať Vám to vydrží.R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.