Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

R^ Otázka je, komu to prospěje. Kovidhujeři Vám stejně vysvětlí, jak moc jste padlej na hlavu a jak byste si měl všechno platit sám, my ostatní, kteří už rok voláme alespoň po nějakém sjednocení metodiky vykazování, když už tedy srovnáváme počet zemřelých, jejichž poslední test na kovid byl pozitivní (ČR) třeba s počty zemřelých, u kterých bylo pitvou prokázáno postižení plic nemocí kovid (Slovensko)...

A nakonec Vás jistá paní S. utluče počtem osmnáctiletých Boloňanů, u kterých se objevily bronchiální potíže poté, co byly v Itálii odstraněny mrazáky z ulic a v tamních nemocnicích se uvolnila horní patra paland na chodbách. To vše zdokumentuje fotografiemi pocházejícími z ničivého zemětřesení ve střední Itálii (nejspíš proto, že jiné katastrofické snímky nebyly k dispozici)...

Ale, jak říká Werich, s jistými formami duševní nedostatečnosti je třeba bojovat i u vědomí toho, že zvítězit nelze. On to teda říká poněkud zemitěji, ale co by prošlo Werichovi, asi by Vithovi projít nemuselo. Hodně sil! :-)

6 0
možnosti
LH

čísla pozitivních jsou přece ukradená - důležitý je pčet hospitalizovaných a JIP pacientů a ten není rozhodně dobrý....

3 0
možnosti
Foto

I25v14o 64C89i24l86i55c96h

17. 2. 2021 11:23

Asi zase tak úplně jim ukradená nebudou, když se s nimi tolik ohání. Ale že já se vůbec namáhám zrovna na Vás reagovat ... na moje otázky v článku mi stejně nejspíš neodpovíte.

0 0
možnosti
JS

Vážený pane Cilichu, Vy se snad domníváte, že SRN uzavřela hranice s ČR pro srandu králíkům?

3 4
možnosti
LV

Jo - na to jsem zapomněl! Jinde ve světě to přece nedělají pro srandu králíkům! Proto mají zasmušilé králíky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.