Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z celkového nárůstu úmrtí proti předchozím letům nelze vycházet. Nám chybí podstatný údaj, jak říkají lékaři a přiznal to Blatný u nás každý, kdo zemře na cokoliv a je v jeho těle zjištěn covid je dán do statistiky úmrtí s nákazou. Pokud se díváte na statistiku zemřelých, tak je jasně vidět, že počet zemřelých od roku 2005 stoupá. U nás každý den zemře cca 300 až 350 lidí a každou 2o minutu zemře jeden člověk na zhoubný nádor, zhruba každou 17 minutu zemře jeden člověk na akutní infarkt myokardu. Další věc je, že v případě léčby covidového pacienta na běžném lůžku (tedy ne na JIP) dostanou od zdravotních pojišťoven nemocnice za jednoho za týden 62 117 Kč, přičemž za ne-covidového 45 800 Kč.Za jednoho covidového pacienta na jednotce intenzivní péče (JIP) činí 579 848 Kč za týden. Než by covidu platily přitom zdravotní pojišťovny za každého pacienta hospitalizovaného na jednotce intenzivní péče 166 400 Kč za týden. Tou jsou ještě další bonusy. Jak jsem četl od letošního roku se jim to má nemocnicím zkrouhnout. Tak uvidíme jestli počet nemocných na covid klesne.

0 0
možnosti
RS

Zamyslel jste se nad možností, že lze odmítnout ta vládní opatření, která ohrožují vaše zdraví a život, i dalších osob? Je to napsáno v zákoně 240/2000.

0 0
možnosti
RS

Jak jsem vám už asi psal, v Polsku počítají mrtvé na Covid a s covidem jinak. V neděli psali o 25 mrtvých a pouze 5 nemělo žádné jiné nemoci.

2 0
možnosti
RS

https://dfens-cz.com/hysterie-idnes-cz-uz-nejsou-vubec-zadna-covid-luzka-na-jip/

Druhý odkaz je na m.magazinplus.cz kde je článek o československé mutací, o níž se už píše v některých okolních zemích a kvůli té naší mutací s námi uzavřeli hranice.

1 0
možnosti
Foto

To. co tady pořád píšu dokola a to neříkám já, ale lékaři.Pozitivita na covid znamená jen to, že je ve vyšetřeném vzorku přítomna část virové RNA. Nikoliv celý virus. Nic to neříká o tom, zda je dotyčný infekční.Testování na covid, jako pomocná metoda, vykazuje pozitivitu běžně týdny i měsíce. Jde o klinicky falešně pozitivní výsledky. Vyšetření na covid je bez klinického kontextu bezcenné .Žádné jiné infekční onemocnění, jako infekce způsobená SARS-CoV-2, dosud nikdy nebylo v tak masivním rozsahu, bez kontextu klinického stavu, testováno. Není žádné srovnání s jinými infekcemi, a proto nelze současná čísla kvalifikovaně interpretovat. Neví se, co je moc, co je málo, co je normální, co nenormální. Pozitivní výsledek jediného testu je automaticky prohlášen za diagnózu. Aniž by dotyčného vyšetřil lékař. Proto má 1112322 aktivních případů s covidem, počet těch co mají covid je 106211 a v nemonici 6171. Pokud se díváte na statistiku, tak se to bere od března 2020 do současné doby.

2 0
možnosti
Foto

Docela Vám závidím tuhle starost, i když nejednotná metodika je problém. Mnohem větší starost by nám měl dělat stav nemocnic a počítání mrtvých....

2 0
možnosti
Foto

I94v86o 94C29i26l41i76c65h

17. 2. 2021 13:18

Když je někde nějaký problém, tak se už nesmí poukázat i na jiný?

3 0
možnosti
SB

Proč tedy to omezení na 15 kilometrů od místa bydliště v Německu?

Jestliže vycházejí ze statistik, které zveřejňujeme my sami o České republice, tak bych chápal uzavírku hranic s naší zemí, avšak nechápu tohle ryze vnitroněmecké opatření.

0 0
možnosti
Foto

I38v78o 30C36i34l51i61c78h

17. 2. 2021 12:09

To se zeptejte v Německu, já jen pokládal otázky ohledně diametrálně odlišných čísel počtu pozitivních.

3 0
možnosti
Foto

KarmaR^ člověk se nemůže zbavit dojmu, že těm šaškům už jde jen o jediné, aby nebyli postižitelní, až se časem ukáže pravda. Nouzový stav, je tím co je chrání. V tom případě jsou totiž nepostižitelní i když vyhazují miliardy oknem. Bylo to přeci v mimořádné situaci, v ohrožení.:-/

10 0
možnosti
Foto

Tak to víte, s vyšším čísly se snáz argumentuje při zakazování.

12 0
možnosti
Foto

I92v90o 89C24i86l22i43c48h

17. 2. 2021 11:34

Také z toho mám ten dojem ;-(

4 0
možnosti
LV

A to je přesně téma, o kterém je ten text. Zdrojem dat jsou národní statistiky, jejichž metodiky se stát od státu liší. Ta univerzita data pouze přebírá, nikoliv verifikuje.

Takže je to hezký, grafíčky, kolonky, sloupečky, ale co je za nimi v jednotlivých zemích, to nikdo neví. Ani to, jak úplné jsou jejich statistiky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.