Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Karma R^R^

A s tím testováním "jinde", jak tady někteří "argumentují", ano, proto se ten koronateror pojmenoval "pandemií". Tam jsou ti samí, jako je klan Prymula/Babiš, kteří z toho mají stejný profit. Je to celosvětovy podvod, cílený na zotročení obyvatel této planety.

Dříve se to nazývalo konspiracemi, dnes je to realita!

7 1
možnosti
TB

Ano, jedné konspirační teorii jste uvěřil :-)

1 2
možnosti
TB

No, celá opozice kritizuje vládu, že na jaře i v létě málo testovala. Takže jsou dvě možnosti: a) celá opozice je " cinknuta", nebo b) Váš článek je nesmysl......b je správně :-)

5 4
možnosti
Foto

I12v10o 96C62i86l38i34c23h

18. 10. 2020 14:58

Takže ten názor odborníků z Bulovky je také nesmysl?

5 2
možnosti
MS

Hezký článek. S tímhle souhlasím. Akorát si dost dobře nedovedu představit tu ochranu ohrožených skupin. Kromě seniorů jde o kuřáky, obézní, diabetiky, s vysokým tlakem, alergiky....... To je jednodušší lockdown.

2 0
možnosti
Foto

I84v91o 30C68i22l33i62c26h

18. 10. 2020 14:24

Myslel jsem tím primárně ty ohrožené skupiny v zařízeních sociálních služeb apod., většina Vámi jmenovaných se dokáže chránit sama, pokud o to stojí.

3 0
možnosti
MK

Všechno se od začátku točilo jen okolo toho, jak na zmíněné situaci co nejvíc vydělat. Tedy aby někteří na tom vydělali. Předražené roušky, které byly nakupovány přes pochybné firmy, předražené testy/ kdo asi měl největší zájem?/, ted se mluví o proočkování celé republiky, no, kdo na ní má největší zájem? Sekera na několik generací dopředu. Taková starost o svoje kšefty zabere spoustu času, občané a ekonomika jsou jim ukradeni, a i když nevyhrajou příští volby, jsou za vodou. Na rozdíl od obyčejných lidíRv

8 2
možnosti
Foto

jo, jo ... nebyl už náhodou návrh i u nás otestovat všechny? Za vším hledej prachy, protože o ty jde až v první řadě. ;-)R^

8 2
možnosti
MB

Což o to, šetřit se musí, nechť to stojí cokoliv. Objeví se i plochy dobra, těžko proti nim protestovat. Výslužka důchodcům, nebo i testy Covid. Jsem rád, že p. Babiš není ve střetu zájmů ! Nasazuje za nás svou kůži ! Doba mu nepřeje, výnosy klesají - Logický odraz poklesu spotřeby - přes restaurace, PHM konče. Přesto se našli zlí lidé, kteří mu jeho bohatství navýšili, o 4. mld Kč ! Oniu mu škodí ! ...

Životem nelze projít bez chyb. Je ovšem chybou - tvrdit opak. Tuhle jeden na jaře nesl, i svou kůži na trh! Pak sdělil, že si pochybení vědom není. Tak přemýšlím, jak se nyní "Bezkožnatci vlastně žije" ? To bude, asi 2 díl "Počestných paní pardubických "? Asi u čápů často zní - "Ať mi nevstupují na kůži" ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Karma, takhle bezostyšně a veřejně si přihrávat státní peníze do vlastní kapsy, si nedovolil nikdo z těch, co "všeci kradli":-) ANO, je líp.

10 1
možnosti
Foto

J89a15n 79P61e86c55h89a

18. 10. 2020 12:20

R^ Také nechápu tu posedlost testováním. Materiál z Bulovky ve Vašem blogu je velmi logický.

9 1
možnosti
Foto

I43v40o 54C98i15l57i83c58h

18. 10. 2020 12:33

Také ho sepsali odborníci přímo z praxe

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.