Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Nic nevím, ale co jsem řekl je pravda.

0 0
možnosti
ŠŠ

Nechutně tendenční článek! Ale každý honorář dobdrej! O víc nejde!

0 8
možnosti
OS

Dohady jak co bylo jsou myslím zbytečné. Před rokem, kdy Fiala řekl že bude premiérem, tak se dočkal velkého výsměchu, Uplynul rok a Fiala je premiérem. Sestavil vládu a prohlásil, že do poloviny prosince bude vláda ustavená. V pátek se o dva dny později stane. Fiala není křikloun a neukazuje svaly, je to velice vzdělaný člověk, který umí jednat a přes zdánlivou neprůbojnost si dovede svůj postoj obhájit. I tak tolik kritizovaná pětikoalice jej uznává, jeho postavení a má k němu patřičný respekt. Pokud to nezvládne, dejme mu pak patřičné kiki, ale počkejme nějaký čas. Dnešní výkřiky o jeho neschopnosti, jsou jen zbožná přání těch, kterým byla rozbořena jejich bábovička.

11 0
možnosti
PS

Od Zemana to jsou opravdu zvraty. Asi už opravdu stárne.

Vláda tu už měla 2 měsíce být, takže tohle je pozitivní scénář. Ale chyba je, že se zase odloží revize ústavy, která je nelogický nesmyslný paskvil. Podle ní je totiž moc prezidenta obrovská a může úplně paralyzovat stát. Prezident by vůbec neměl ve jmenování vlády figurovat. Pokud tedy má vláda vycházet ze sněmovny.

1 0
možnosti
Foto

Ta moc není tak obrovská, to jenom Zeman si tu moc vymyslel, protože mu to slaboch Babiš dovolil.:-)

5 0
možnosti
HO

Tak nějak mi připadá, že prezident došel k názoru, že nejlepší bude neodporovat a počkat až se ministr znemožní sám a pětka se ho zbaví....

2 2
možnosti
FF

Tak nějak mi připadá, že prezident došel k názoru, že nechce riskovat prohru u Ústvního soudu.

3 1
možnosti
LH

Budu se opakovat : Nechápu, proč se dnešní opozice (SPD a další) domnívá, že prezident zradil. Naopak, z jeho strany to byl (myslím) pragmatický tah, neboť Fialová vláda a zejména Lipavský budou rychleji znemožnění. Vláda pro sociálně neřešitelné problémy a ministr zahraničí pro skrývaný smích zkušených ministrů jiných zemí (pokud tito ovšem nepatří k těm politickým silám, které jej úkolují). V každém případě budeme hlavní oběti my zdejší, ať jejich nadvláda bude sebekratší, neboť mají podporu a plní cizí zadání. To je našim údělem, vinou "prozíravé" menšiny, která je volila a dnes adoruje, ovšem tuším, že zanedlouho prozře. Babiš byl sice na podobné vlně, ale přece jen pragmatik a prozíravě brzdil...

8 12
možnosti
PK

P34a71v78e27l 96K98l54e23i64n

14. 12. 2021 20:26

No vy jste byl znemožněn ještě než jste se narodil

4 0
možnosti
Foto

No, čím víc nad tím přemýšlím, a hlavně nad chronologií těch schůzek - Babiš, Mynář a pak Zeman - vypadá to, že Zeman od Fialy dostal "nabídku, co ji nelze odmítnout". Tak se mi zdá, že se nám narodil Don Pietro.

1 0
možnosti
TC

Spíš to bylo tak: Miloši mi ti dáme to a to, nebudem ti šťourat do peněz na reprezentaci a ty nám jmenuj toho ministra.

0 0
možnosti
ZD

Představivost máte o tom žádná. Musíte/musíme mít na vědomí, že se nikdy nedozvíte o skutečných argumentech a o jednání jako takovém. Je to jako u vás v divadle. Pro masy se odehrává divadlo na osvětleném jevišti, představení ale řídí inspicient(ka), která má v rukách scénář. A ten nebo ta již pravidelně nebývá nasvícen a viditelný. Někdy je pak zdánlivá prohra nebo ústup naopak velkým vítězstvím. Taková jsou už jednání v politice. Kus jednání je opravdový a ve zbytku se dohaduje kdo a kdy co řekne. V každém případě panu Fialovi držím palce, protože je tím pádem držím také sobě a celé republice. A vůbec si nemyslím, že musel být pan Babiš tím poslušně skloněným nehrdinou.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS