Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

dokonalý seznam zdrojů a práce s nimi.

1 0
možnosti
JS

J56a93n 92S24o65u64č27e73k

21. 5. 2021 7:56

Myslím si, že testování je v současné době již jen ohromný kšeft pro zainteresované. Po zdravotní stránce, naprosto zbytečné. I podle jiných odborníků, kterým ovšem média nepopřávají sluchu, by se na přítomnost covidu měly testovat pouze osoby s příznaky nemoci. Testování zdravých osob je nesmysl. On se totiž ten boj proti epidemii rychle zvrhl v novou ideologii a hlavně v nástroj rychlého zbohatnutí skupiny osob, která pochopila, že na strachu lidí se dobře vydělává. A bohužel jí nahrávali, ba přímo v ní byli zúčastněni, mnozí z těch, kteří o oněch restriktivních opatření rozhodovali. Není proto v jejich zájmu cokoli uvolňovat a rušit. Jejich podnikatelským snem je nechat omezování a povinnosti testování , respirátorů a vakcinace již navěky.

12 0
možnosti
RK

A hele, nový Kryštof Kolumbus. Jen se divím, že kritizuje podnikavé lidi, co dovedli najít novou díru na trhu.

No a v diskuzi to rozčísla např. paní Bošková, která nám předhazuje, že dojit stát ve zdravotnictví začal až nějaký Prymula.

0 5
možnosti
Foto

I69v89o 84C60i36l47i37c73h

21. 5. 2021 5:48

On je ovšem trošku rozdíl v tom, když si ty zakázky může někdo přihrávat tím, že má vliv na státní rozhodnutí, které to určí jako povinnost. Ale to někomu, komu něco obdobného nevadí ani u Babiše, nemá cenu vysvětlovat.

11 0
možnosti
VB

Teď právě v ČT mluvil J. Pačes z Ústavu molekulární genetiky AV ČR: odborníkům prý stačí asi 100 vzorků denně k tomu, aby věděli, co cirkuluje v populaci za varianty či mutace, ale myslím, že to stejně nadhodnotil. U nás tomu nebude jinak než v Rakousku a SRN, i p. Pačes potvrdil, že převažuje britská varianta - a jak vidno, lidé se s ní dost sžili, hospitalizace nepřibývají, nákaza ustupuje.

5 0
možnosti
VB

Až na to, pane Nevrle, že nás stát nutí chodit stále na test, ač nemáme příznaky nemoci, cítíme se dobře (když opomeneme vztek na stát, resp. ministerstvo zdravotnictví). A stát nutí i pojišťovny proplácet zbytečně PCR, jen aby se po falešně pozitivním výsledku u antigen-testu ověřilo, že většina lidí nemá covid-19.

6 0
možnosti
MN

Bohajeho! (Jak říkají Slováci). Jste byl kde posledních 30 let?

Co není v medicíně a farmacii kšeft? Tam se točily takové miliardy (a v celosvětovém měřítku bilióny) dávno před Covidem. Přestaňte chodit k lékaři a do lékáren a nemusíte do toho kšeftu přispívat.

RvRvRv

0 1
možnosti
Foto

I26v43o 97C44i92l43i26c75h

20. 5. 2021 16:50

To jste četl jenom nadpis?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS