Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kam jen na ty ministry to duo Babis - Zeman chodi?

4 0
možnosti

Už se zase objevují Jakešovy kůly v plotě;-D A to je dobré znamení. Rozdíl je v tom, že Jakeš mluvil ke svým a někdo to vytáhl na světlo a jaksi "samizdatově" se to šířilo. Tihle nám to plkají rovnou v přímém přenosu. Inu pokrok.

7 0
možnosti
Foto

R^Jo, už jsem uložil lyže na půdu, tak je zas honem vytáhnu:-/

3 0
možnosti

Chce to ještě přidat na intenzitě.;-D

0 0
možnosti

Ono je to celé složitější.. Zblbli už i učitelé, podotýkám že spokojeně naočkovaní..Moje dítě nešlo do prezenční výuky, protože to znamená o půl hodiny dříve nastoupit a pak se nechat otestovat něčím, co má tak dvě hodiny platnost..Logisticky nám to nesedí a o testech se nechci vyjadřovat..Bratr dia I.stupně..Odpověď..tak se starejte, když hned nefungujete..To je vrchol.. Ps. taky Jablonec a dokonce učitelka .

3 0
možnosti

Na aeronetu je video z nějakým lékařem z Yale university s šokující informaci o očkovaných lidech z Izraele. 60 procent nových případů Covidu tvoří očkování lidé!! Takže jim z toho vychází, že účinnost Pfaizeru není 90 procent, ale reálně tak 50 procent.

0 7
možnosti

A tak ten rusky platek urcite doporucil Sputnik V :-/

2 0
možnosti

Dnešní bizarní zážitek:

Louky a lesy na východní periferii Prahy. Místy rozložené nafukovací a skládací pestrobarevné cvičební náčiní, klíny, trampolíny, činky, na nich organizované skupiny dětí execírované několika dospělci - zřejmě nějaká docela velká ilegální "místoškolní družina" nebo nějaký "příměstský tábor", celou tu spartakiádu křižují skrz různorodé nemalé skupinky dospělých výletníků, běžců, kouřících puberťáků, čoklařů... - naprosto všichni bez roušek jako již mnoho dnů a týdnů.

Uprostřed louky venčí jakási osamělá osoba svého psa - na ústech respirátor, skrz který dává tomu chlupatci povely... (8-o?)

2 0
možnosti
Foto

I43v19o 37C58i36l88i91c94h

3. 5. 2021 21:12

Neřešme prosím ty, kdo chtějí ty náhubky dobrovolně nosit, je to jejich svobodná volba ať si o tom myslíme cokoli a je to i jenom jejich zdraví, které si tím sami ničí.

5 1
možnosti

Opatření vlády vůči obchodům i restauracím jsou diskriminační a v rozporu s platnými zákony. Můžou sice mít otevřeno, ale nesmí tam vstoupit zákazníci. Zakázat zákazníkům vstup je také v rozporu s pandemickým zákonem.

Vláda zcela zřetelně postupuje v rozporu se zákony a lidé jím bohužel vše baští i z navijákem.

Pandemický zákon dovoluje obchodníky pouze omezovat, ne zakazovat. Veřejnosti zakazuje vstoupit, ale to zákon nedovoluje. Můžou zakázat veřejné akce, ale obchody a restaurace nejsou veřejné akce, ale obchodní vztah.

Nejhorší na tom všem je to, že právníci mlčí a média také.

Není jiné vysvětlení, že v tomto spiknutí média spolupracují s vládou a jejími opozičními spolupracovníky.

5 1
možnosti
Foto

I94v50o 97C54i13l72i92c50h

3. 5. 2021 21:05

Opozice protestuje, ale jinak souhlas. Vizte moje minulé blogy.

0 0
možnosti
Foto

No mně spíš jako šašek připadá ten kdo netuší, že existují i svahy na lyžování s umělým povrchem. Tedy je logické řešit i provozovatele těchto arealů.

A samozřejmě těch lanovek je taky povícero, zdaleka ne jen v Praze.

2 7
možnosti
Foto

I13v17o 47C56i14l29i39c84h

3. 5. 2021 20:20

Tohle myslíte fakt vážně? 8-o Já žiji na horách, takže moc dobře vím jak "narvané" jsou ty svahy s umělým povrchem (a taky vím, co tam znamená pád)

6 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém, ale vleky a lanovky jsou nejspíš jedna kategorie a lanovky se přeci často užívají i v létě...

4 0
možnosti

To je ovšem pro mnohé šašky tajemstvím:-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.