Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Zajímavá úvaha. R^

Různě věci naznačují, že pravdivá.

Například se v globální mediální hysterii nikde nezmiňuje, že lidé, co to prodělali jsou imunní a tedy a) nemoc nemohou přenášet, není čím b) jsou šikanováni naprosto zbytečně.

To o něčem vypovídá...

Místo toho nám cpou tisíckrát omletou lež, která se v představách mnohých stala pravdou, že imunita trvá jen tři měsíce (hloupost, o které se dokonce přesně ví kdy a jak vznikla - když se tři měsíce po vypuknutí pandemie ptali doktora, jak dlouho trvá imunita a on řekl, že neví, tak dlouho tu nemoc není, ale vypadá to že je stejně jako u všech takových virů věčná, on ale zatím může potvrdit tři měsíce. Následně redaktor půlky vypustil, druhou zveřejnil a ta se pak coby vhodná pro šíření hysterie - rozmnožila na netu a od té doby je hlásána všemi médii a politiky. I to o něčem svědčí...

Kdyby nebyla imunita proti takovým virům silná a věčná, byli bychom nemocní neustále, protože coronových virů je v oběhu v populaci kolem stovky. A navíc by nefungovalo ani to skvělé očkování.

1 0
možnosti
Foto

I49v37o 50C55i81l39i42c90h

18. 4. 2021 16:42

Děkuji, od Vás si toho velice cením R^

0 0
možnosti

Vážený autore, co kdybyste místo dlouhého psaní uvedl, kolik vakcín jsme měli dostat a kolik jsme dostali?

2 2
možnosti
Foto

I58v26o 84C57i23l53i61c77h

17. 4. 2021 16:14

Myslíte, že o tom byl ten blog? 8-o

2 2
možnosti

Je to blbé - EU nám naše nároky pokrátila !!!!

:-P:-P:-P

0 2
možnosti
Foto

Já jsem zapřísáhlá odpůrkyně konspiračních teorií, ale tomu, že Covid unikl z čínské laboratoře, jsem ochotná věřit. Karma

5 1
možnosti
Foto

Ne covid, ale ufrnkl pokusný netopýr. :-)

3 0
možnosti

V ČR přes 3 měsíce probíhá kontraproduktivní očkov. masáž občanů (část populace to otráví, část si řekne, že vnucované "zboží" nemusí být to nejlepší), ve Skandinávii, SRN, Rakousku či Švýcarsku 24hodin. masáž ve prospěch očkování nenajdete, věnují se mnoha jiným věcem. Je divné, že v ČR se uznává imunita po covid-19 jen 3 měsíce, západ. země, ale i např. na Slovensku uznávají nejméně 6 měsíců této imunity, nyní už studie prokazují 8 měsíců po prodělání nemoci (USA, Švédsko). V USA se šetřil případ úmrtí muže, který prodělal covid-19 a druhý měsíc se nechal očkovat, ale data se poněkud tají, podobně SÚKL nezveřejňuje dostatečně, kolik už máme covid-19 po očkování aj. Nejvíc by mě ale teď zajímal obsah lahviček se Sputnikem, zda prošly důklad. analýzou v těch nejlepších laboratořích (které by objevily víc než ty běžnější); na Slovensku totiž jacísi pracovníci z Maďarska (nebo odjinud?) chtěli dodané a zaplacené lahvičky odvézt násilím - prý do Maďarska, je to hodně divné.

2 1
možnosti
Foto

Můj bratr (64) prodělal Covid v březnu. Absolutně bezpříznakový, nebylo mu vůbec nic. Kdyby mu na něj nepřišli v práci při povinném testování, nic nevěděl. Po čtrnácti dnech šel do prace, ale minulý týden mu to nedalo a nechal si udělat test na protilátky, protože nevěřil, že ho měl. Měl!Má spoustu protilátek a jeho manželka také, protože ho také prodělala a nikdo o tom nevěděl. Je v důchodu. Nyní se akorát "hádají", kdo koho nakazil a jsou vlastně spokojeni.:-) Docela by mě zajímalo, kolik takových lidí je. Myslím, že místo testování na Covid by bylo přínosnější testování na protilátky.

Jinak co je v lahvičkách se Sputníkem mě absolutně nezajímá, protože se jím stejně očkovat nenechám.:-)

6 0
možnosti
Foto

Já se trochu obávám jedné jediné věci: za jak dlouho začnou být vakcíny nařizovány zaměstnavatelem. Tehdy nastane opravdu velký problém.

Chtěl bych si myslet, že takhle daleko to nedojde, ale to jsme si s těmi všelijakými Covid-pasy mysleli taky... Je to pouhý půlrok zpátky.

7 2
možnosti

Ve skutečnosti "vakcíny" na bázi mRNA nejsou vakcínami, ale injekcemi s tzv. genovou DNA terapií. Ty pochopitelně nefungují jako klasické vakcíny. Dnes nikdo přesně neví, (aplikují se zatím jen krátce), co tyto tzv. vakcíny udělají s organismem během několika měsíců a let, tedy jaké jsou jejich skutečné vedlejší účinky.

To jsou slova odborníků, které však (alespoň ne u nás) nemáme možnost běžně slyšet.

10 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

I16v72o 15C50i40l57i61c40h

17. 4. 2021 3:20

Stačí vysoký krevní tlak, léčený dvěma nebo více farmaky.

0 0
možnosti
Foto

Jak je vaším standardem vypotil jste absolutní nesmysl, navíc si sám protiřečíte.Rv

Na jednu stranu pry valciny vyrobci nedodávají a na druhou jich máme dost ?

A samozřejmě, že nejsou schopni vyrobit neomezené množství vakcín, prostš na to nemají dost surovin, i kdyby se na hlavu stavěli tak navyšování jde jen určitým tempem. Ostatně kdyby to bylo tak jednoduché, myslíte, že by trh dávno nezaplavily ruské vakcíny (byť ne mRNA) přestože Rusové nejsou schopni ani dodat co slíbili.

Od vás od počátku do konce vylhaný blog.Rv

3 3
možnosti
Foto

I53v34o 25C17i39l68i33c33h

17. 4. 2021 3:15

Pouze kladu otázky, máte to tam i napsané.

1 2
možnosti
Foto

Toť otázka, ale už začali se strašením, že příští zimu bude strašná chřipková epidemie.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.