Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Tak si ho zvolili znovu a potáhnou tam i s ním!

:-)

1 0
možnosti

J58i88r22i 25P39i59l56n45y

9. 4. 2021 9:27

Zvolte si Pochíčka a Vaše cesta do zapomnění je jasná. Takovou gumovou loutku bez vlastní myšlenky a protičeským vystupováním abys pohledal.

0 2
možnosti
Foto

Já tomu, co předvádí ČSSD, říkám "sebedestrukce".

Jinak je asi světový unikát, že ministr vnitra je podřízený trestně stíhaného člověka.:-) Karma

10 0
možnosti

Vznikla tady jakási fáma, že Piráti jsou nečitelní, že jsou ultralevice, nezkušení, nejednotní a podobně. Pramení to ze zažité představy, že strana má mít jednoho lídra, případně úzké vedení, které rozhoduje a ostatní straníci plní zadanou strategii a úkoly. U ANO je jen jeden vůdce a ostatní jen poskoci (aspoň navenek), s vůdcem vše stojí a padá (teď zrovna je to prudký sešup). Ta zakořeněná potřeba vůdce nedovoluje pochopit Pirátský systém. Jde o známé hlasování členů o důležitých otázkách. Při takovém hlasování, pokud je skutečně svobodné, se logicky objeví i extrémní názory, které se dotyční nebojí zveřejnit a nikdo jim v tom ani nebrání. To je sousto pro jiná stranická média, která z toho vykouzlí aféru. Nicméně vedení Pirátů se nijak nepohoršuje, straníky za to nevyhazuje, a nakonec všichni, včetně těch "rebelů", přijmou hlas většiny a podle toho konají. Věc v jiných stranách nevídaná, jak je to prospěšné neumím posoudit, ale takovou přímou demokracii, nemají ani strany co ji chtějí implementovat celostátně.

2 0
možnosti
Foto

Já tu nečitelnost posuzuji hlavně z jejich angažmá u nás na magistrátu.

1 0
možnosti

Je to věc názoru. Osobně bych zase třeba spíše napsal "Petříčku, už táhni ke všem čertům", ale stejně jako Vám je mi to platné jako mrtvému zimník.

Ohledně voleb je každého věc komu to hodí, takže nějaké řeči o podívání do očí toho či onoho jsou úplně mimo mísu. Nebudu přece dirigovat nebo radit zbytku rodiny nebo naopak oni mě koho budeme volit, jsou snad plnoletí ne. I když občas takové hlouposti typu "táta řekl a tudíž to všichni hážeme jedné partaji" občas slyším.

0 1
možnosti
Foto

Dětem a vnoučatům bych se nemohl podívat do očí proto, že jde i o jejich budoucnost. Nechápu, proč naznačujete, že bych snad někoho k mé volbě nutil.

5 0
možnosti
Foto

Já mám tedy dojem, že volič levice má bohatý výběr.

0 1
možnosti
Foto

Opět zajímavě napsáno. Byť ne úplně souhlasím s tím, že kdysi byla ČSSD dobrou volbou. A stále se ptám, do jaké míry Hamáček musí respektovat vůli defragmentovaného vedení strany. Ale z oka už mi vypadl také. KarmaR^

1 0
možnosti

Jsem vděčný za každého Babišova spojence, který skončí mimo Sněmovnu. STBák jim vyluxuje hlasy a nakonec z něj bude ten pověstný osamocený kůl v plotě. Vlastně se docela těším na jeho fňukání o obcházení vítěze voleb. Bude to rajská hudba pro mé uši.

A když ČSSD na čas ze Sněmovny vypadne, nebude to žádné neštěstí. Bez Hamáčka se obejdeme docela dobře a ani Maláčová jistě nikomu chybět nebude. Aspoň si kařdý dobře zapamatuje, jak se nevyplácí jít do holportu s Babišem.

6 0
možnosti
Foto

Vzpomeňte na rok 2017, troufnu si tvrdit, že pokud by Babiš vyhrál volby, tak ho téměř jistě pověří Zeman sestavením vlády. Zřejmě by nezískal důvěru sněmovny, ale Zeman by ho pověřil znova. Protože Ústava nehovoří o nějaké lhůtě, tak by ho mohl nechat vládnout v demisi třeba 4 roky (ještěže příští rok jsou prezidentské volby). Jen lze doufat, že se nenajde nějaká strana jako ČSSD, která by sehrála roli fíkového listu a pomohla mu dál vládnout (třeba SPD).

Šílenou nebo možná ještě šílenější variantou by ale bylo, kdyby se Babiš stal prezidentem. To by asi byly demonstrace na Letné každý týden ;-€

7 0
možnosti

Dávat moc darebákovi X vzbuzujícímu - díky lépe odehranému divadýlku - víc důvěry než darebák Y není moudré v žádném případě.

0 0
možnosti
Foto

O tom jsou volby - snažíte se volit menšího darebáka. Pokud ale máte všechny za stejně velké darebáky, tak to je asi jediný důvod, proč ani k volbám nemusíte.

3 1
možnosti
Foto

Hamáček tak trochu plaváček. Okolostojíčnosti jej vyplavili, a tedˇ je spíš jak panáček ,,haje/spinkej. Trošku kolébací. A do očí je vhodné pohlédnout nejprve sám sobě, neb oko, do duše okno. A roztěkané duše lehce na lecjakou cestu svést;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.