Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne, nemyslí. Proč se ptáte?

3 0
možnosti

Jsem zde dal odkaz jak dopadl mnohem uznavanejsi kritik vlady co mu podkurovali i sefove demobloku. Dokonce i pan Rakusan.

0 1
možnosti

To je reakce na flasku.

0 1
možnosti
Foto

Kohut je dobrý případ. Takový cizopasník :-). Místo aby se sám zmohl napsat o něčem, co považuje za zajímavé, tak tapetuje diskuse jiným. Duševně poněkud zaostalé ;-D.

3 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, že tomu člověku vůbec nerozumím :-/ Jednotlivá slova většinou rozluštím, ale jako celek mi to prostě žádný smysl nedává :-(

0 0
možnosti

Podle poslední vládní studie o dodržování protikovidových nařízení bylo zjištěno, že jsou tyto lidmi masově a nejvíc porušována v sobotu a neděli. Abychom nadále udělali přítrž takovému nezodpovědnému jednání a zároveň udrželi negativní covidová čísla v příslušných mezích, vláda s účinností od 6.dubna 2021 nařizuje na celém území ČR následující:

- ruší se sobota a místo ní se zavádí popáteční den

- ruší se neděle a místo ní se zavádí předpondělní den

Opatření budou platná po nezbytně nutnou dobu, nejdéle však do doby, kdy čísla nakažených za sobotu a neděli neklesnou minimálně na úroveň R-0,1.

Ministr zdravotnictví Jan Blatný ze Zemanovo vůle ministr

Premiér ČR navěky Andrej Babiš

10 0
možnosti

Hm... Blatný je tam pro vůli Zemana. Babiš by ho tedy i rád vyhodil, ale nemá jej kým nahradit. Už není žádný svolný blb. Tak mu aspoň posílá dopísky.

A jestli si myslíte, že budu v popátečním a předpondělním dni pracovat, abych se nepotuloval po ulicích, pak na to s klidem zapomeňte. Nebudu. A důchodci - ti už vůbec ne.

7 0
možnosti
Foto

I61v58o 73C31i15l11i34c69h

4. 4. 2021 18:57

Když už mi sem pan Kohut vkládá zcela nesouvisející odkaz, tak si dovolím vložit (a snad mne za to nesmažou, když to není z holdingu) jeden odkaz, který k tématu naopak velice je. Je to názor profesora politologie a rektora Metropolitní univerzity Praha Michala Klímy:

https://echo24.cz/a/SGHMz/covidovy-obrat-o-180-stupnu-tri-fatalni-omyly-dialog-nebo-pandemokracie

5 0
možnosti

Díky za odkaz, něco podobného jsem už zmiňoval v souvislosti s Finskem. Tam od počátku vedli širokou diskusi a všechna opatření byla pouze doporučující. A jsou už rok v pohodě.

3 0
možnosti

Na otázku v úvodu je jen jediná odpověď: NE!

7 0
možnosti
Foto

Souhlas s článkem, zejména pak se zmínkou o ministerstvu zdravotnictví a jeho úřednících z právní sekce. Tristní úroveň státní správy u nás je bohužel realitou.

11 0
možnosti

Samozřejmě že myslí. Hlavně na sebe.

12 0
možnosti
Foto

I80v77o 82C16i38l19i60c65h

4. 4. 2021 18:39

A proč mi to sem píšete? 8-o S hnutím Lidé PRO jsem nikdy neměl vůbec nic společného a bylo mi jasné, že z tohohle projektu nebude vůbec nic.

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.