Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

... R^! A dodám, že voda se už začíná vařit ;-). Karma

2 0
možnosti
Foto

Asi se jich opravdu bojí, protože vedle všech těch zákazů už dávno měl být i zákaz jakéhokoliv shlukování většího počtu lidí než je pár.

0 0
možnosti
PN

No, v této době uspořádat demonstraci .... to chce silný žaludek.

A ty respirátory? Pěkně to rozebral Váš blogerský kolega. Dnes jsem slyšel dopoledne v rádiu nějakého vědce tuším ze zahraniční univerzity kde dělali pokusy s kapénkama

člověk do nějakého hlídaného prostoru řekl "I'm healthy" - průměrně vyprodukoval 320 kapének. Když měl ústa zakrytá číslo se prudce snižovalo. Nevím už jestli to bylo jen u repirátoru nebo počítali i další materiály, ale průměr byl 3 kapénky. Takže dle vědcovo názoru a já mu věřím, respirátory velký smysl mají, byť je primárně stvořili proti prachu

7 2
možnosti
DS

FFP2 u zubařů fungují. Nejspíš proti částicím, které nesou virus zvenku.

1 0
možnosti
Foto

Někdy na podzim nebo kdy dospěla hygiena k názoru, že kontakt respirátor-respirátor (samozřejmě na obličejích dvou lidí, kteří se potkají "bezkontaktně") není považován za rizikový a neznamená karanténu. V té době už se u nás na všech pracovištích respirátory používaly a musím říci, že poměrně ukázněně.

Docela to fungovalo, což je snadno ověřitelné - co 5 dní se testovalo a tak se hned "prozradily" kaskadéři, kteří byli nad věcí. Proč to funguje jsem nezkoumala. Ale funguje.

Nákaza dorazila i k nám (v našem kraji bylo drsné období od listopadu do konce leda, vánoce proležela "polovina města".), ale přicházela nejčastěji od klientů, kteří roušky neměli a ještě neměli příznaky.

Nejrozumnější se mi fakt jeví testování. U těch, kdo nemají protilátky pravidelné, u všech na vyžádání (když si nejsou jisti). Nemůžu se zbavit pocitu, že i kdyby testovací "budka" stála na každém rohu, bylo by to smysluplnější a levnější řešení než to, co teď máme.

1 1
možnosti
JP

Nemyslím si, že se Hamáček bojí demonstrantů, ostatně kolik jich tam asi bude? Spíš se obává dalšího dobrovolného promořování demonstrantů a zatížení již tak dostatečně zaplněných zdravotnických zařízení.

5 4
možnosti
Foto

To je poslední o co se bojí, o zdraví lidí.

6 2
možnosti
AM

To je zase zoufalý blábol.;-€

4 4
možnosti
LM

Super, za me karma. Mam otazku na tenhle vyklad:

"Všem osobám se s účinností ode dne 1. března 2021 od 00:00 hod. do odvolání tohoto mimořádného opatření zakazuje pohyb a pobyt bez ochranných prostředků dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu)."

Nasel jsem ho i na strankach MV, takze vim, ze to neni nijak vytrzene z kontextu, ale co znamena to slovicko pobyt? Jakoze nesmim ani bydlet doma bez ochrannych prostredku :) To jakoze by mohli chodit kontroly po domacnostech a kontrolovat jestli kazdy clen domacnosti ma svuj ochrany prostredek? :)

1 1
možnosti
Foto

Možná myslí pobyt třeba v přírodě ;-) U nich těžko říct.

0 0
možnosti
OT

Hamáčkovi jsem napsal, že slušní lidé už toho začínají mít dost když vláda jen plká, každý den mění včerejší opatření a přitom se nic neděje. A ty Babyšovy kecy, že jedna omluva, druhá omluva,.....už nikoho nebaví. Takže doufám, že tu demonstraci rozeženou vodními děly, protože rozumní lidé chtějí, aby to už skončilo a ne aby ta odporná a bezohledná individua pokračovala v nákazách. A ty jsi Cilichu hodně velký srab, když se takhle projevuješ, ale přitom se tam bojíš své kámoše jít podpořit.

1 2
možnosti
Foto

I93v13o 64C60i13l69i32c80h

2. 3. 2021 23:21

Nikam se nebojím, 10. ledna jsem tam byl a v předchozím blogu jsem zcela jasně napsal, proč už na akce této iniciativy nepojedu.

0 0
možnosti
MM

Demonstranti se nemají čeho obávat, osoby s demencí roušky ani respirátory nosit nemusí.

2 1
možnosti
Foto

Neponižujte ixtý odboj;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.