Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by byli příznivci naší opozice disciplinovanější, nemuseli bychom mít ani nouzový stav.

:-/:-/:-/

1 7
možnosti
Foto

Čím to, že moje zkušenost je opačná

3 0
možnosti
Foto

Lze protestovat proti opatřením velmi radikálním způsobem: muži a ženy se oholí kde všude možně. Právě včera jsem to udělal. A nechám si vousy narůstat až do doby skončení nouzového stavu. Něco na způsob Fidela Castra a jeho druhů.

0 0
možnosti

Hlavně žádné respirátory apod. všude v ulicích i v létě:-P

1 1
možnosti

Očekávat letos nějaký návrat k jakžtakž normálnímu životu je naivní - natož za měsíc.

3 0
možnosti
Foto

To opravdu neočekávám, měl jsem na mysli tu současnou, údajně třítýdenní extra buzeraci.

3 2
možnosti
Foto

mějte ještě trpělivost, režim sice vydává totalitní nařízení, ale rozhodně se totalitně nechová, a ani chovat nebude.

4 4
možnosti
Foto

Dne 26. 2 2O21 tisk Rakousko.Lidé lockdown přestali dodržovat, a proto ztratil účinnost. Prohlásil to rakouský kancléř Sebastian Kurz, který povolil zmírnění protikoronavirových opatření v zemi. Jako vhodnější alternativu vidí masivní testování.Rakousko otevřelo školy, kadeřnictví, tetovací studia, pečovatelské ústavy a některá lyžařská střediska pro ty, kteří mají negativní koronavirový test. A to navzdory tomu, že má nyní výrazně vyšší incidenci (137 případů covidu na 100 tisíc obyvatel.,Rakouský kancléř řekl německému deníku Die Bild, proč se Rakousko i přes tato čísla rozhodlo restrikce výrazně zmírnit.,Rakouský kancléř řekl německému deníku Die Bild, proč se Rakousko i přes tato čísla rozhodlo restrikce výrazně zmírnit. „Jednoduše, v Rakousku objektivně lockdown po šesti týdnech ztratil svůj účinek. Lidi ho méně a méně dodržovali,“ vysvětlil.Kurz přiznal, že velkou roli v ukončení uzávěry hrála frustrace lidí, kteří už měli dost přísných omezení a chtěli se vrátit k normálnímu životu. „Ale myslím si, že to není jen o tom, co byste chtěli, ale především o tom, co je objektivně správné,“ řekl kancléř s tím, že další prodloužení lockdownu nemělo „alespoň v Rakousku“ smysl. „Lockdown, kterého se nikdo neúčastní, nemá smysl.“

3 1
možnosti

Rakousko a 137 na 100000? Prosím vás, kam pro tyhle informace chodíte?

0 0
možnosti

Svejkovanim k nikdy nekoncimu promorovani se novymi a novymi mutacemi.

1 1
možnosti
Foto

I32v48o 30C23i93l10i57c65h

1. 3. 2021 21:25

Já ta nařízení nějak dodržuji, nerad, s nechutí, ale dodržuji. Ale můžete mi říct k čemu je dobré mít ve městě na zcela liduprázdné ulici roušku nebo respirátor? Dnes ráno po cestě do práce jsem bez roušky na protějším chodníku potkal pouze tři policajty. Mohli mne buzerovat, ale evidentně sami vědí, že by to byla hloupost.

5 1
možnosti
Foto

Švédský hlavní epidemiolog Johan Gieseckeh v zemích, které se téměř hermeticky uzavřely a zavedly až drastická opatření: „Budou mít více nakažených.“Uzavření země pandemii nezastaví„Neexistuje jediný vědecký důkaz, že by takové uzavření mělo skutečný efekt.

6 1
možnosti

A existuje nějaký vědecký důkaz, že opravdu budou mít více nakažených? Docela rád bych ho viděl.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS