Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechny státy řídí nejspíš jedinci, kteří ani zdaleka nedosahují vaší inteligenční pravicové úrovně, ale naopak ji výrazně překračují.

;-D;-D;-D

0 2
možnosti

Vaše myšlenky mne vždy uchvátí a jsem jimi zcela ohromen. Bravo.

1 3
možnosti
Foto

I15v80o 48C91i51l84i41c95h

27. 1. 2021 11:57

Proto mne přece čtete Petře Tomku :-P

2 1
možnosti

Vážený autore, nedovedu pochopit myšlení génia, který tvrdí, že opatření jsou na nic a přitom každé rozvolnění těchto opatření vede ke zhoršení stavu.

5 3
možnosti

Vede k tzv. "zhoršení stavu". NIC není podloženo skutečnými fakty, jsou to pouze čisla vycucaná z prstu. Odborníci, kteří jsou umlčováni a nazýváni záměrně nazýváni dezinformátory, na to už mnohokrát upozorňovali.

Stejně tak neexistuje jediný podložený na fakt, že se virus šíří v malých i velkých obchodech, ve školách, na poštách atd. Dokonce to svými výzkumy např. umlčovaný prof. Beran vyvrátil!

4 3
možnosti

"Opravdu tohle chcete zpět?"

Ne, nechci, ale proč se ona totalita vrací i do zemí ve kterých dřív nebyla?8-o

1 0
možnosti

Opravdu věříte, že kdyby ta opatření nebyla , byla by ta situace stejná jako teď, nebo dokonce lepší?

Neuvažujete nad tím, že by mohla být lepší, kdyby je dodržovali všichni?

4 3
možnosti

Všem mínusářům, cílil jsem dotaz na autora článku a proto nechápu vaše negativní reakce.

0 0
možnosti
Foto

V Německu stejně jako jinde v Evropě opatření proti covidu selhala. Vlády hledají viníky. U nás za viníky označila ty neposlušné a v Německu Čechy. Pendlery potřebuje, těm nemůže zakázat vstup do Německa, tak je otravuje testy, aby lid v Německu viděl, že to bere vážně.

3 2
možnosti
Foto

Jedno z mála příčetných a logických hodnocení dnešní situace od Mudr. Lukáše Pollerta. Jak daleko od toho jsou hysterici typu Flegra nebo Kubka.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Lekar-Umiraji-lide-ktere-medicina-vytvorila-Az-zemre-15-tisic-mladych-zdravych-lidi-bude-zle-Konec-strachu-zde-je-pravda-651724

4 0
možnosti
Foto

I15v55o 55C15i80l23i11c77h

27. 1. 2021 9:01

Lukáše Pollerta sleduji i na FB, píše hodně dobře R^

1 0
možnosti
Foto

Jsme dospělí a myslící lidi. Vláda měla nám sdělit je tu nová nemoc s označením covid. Epidemií různých nemocí jsme v posledních desetiletí prodělaly několik a zvládli jsme je společně a zvládneme společně i covid. My jako vláda se postaráme o skupinu, která je nejvíce ohrožena covidem. Po vás chceme, pokud se necítíte dobře nasaďte se roušku, nechoďte tam, kde se schází hodně lidí. Snažete se v obchodech neshlukovat a pokud máte potřebu jít do restaurace seďte u stolu jenom s tím koho znáte. My na nezbytně nutnou dobu uzavřeme divadla, kina, tak jako to bývá v případě chřipky. Nemějte strach u 85 procent obyvatel má covid mírenější následky než chřipka. Vážnější případy dokáže naše zdravotnictví zvládnout. Pak stačí přestat lidi strašit a blbnout v televizi a v rádiu, protože psychika je stejně důležitá pro zvládnutí každé nemoci

5 1
možnosti

A kvůli takovým názorům nám Němci vpodstatě zavřeli hranice.....Rv

1 3
možnosti

Domnívám se, že hlavním záměrem celé kampaně u nás bude zavedení placené zdravotní péče.

0 0
možnosti

celosvětově? tak to je jiná....

1 0
možnosti

Kdyby byla opatření k ničemu, tak je nezavádějí. Jen když položíte správnou otázku, dostanete správnou odpověď.

Zakažte lidem osobní kontakty a uvidíte, co to udělá s jejich psychikou. Nemluvě o tom, že mobily a internet se dají odposlouchávat a sledovat pohyb.

Jiná opatření zase omezují jen určitou skupinu živnostníků a dělají z nich snadnou a levnou kořist.

Atd. Vždy je třeba hledat komu co prospívá a komu škodí.

Např. Tvrdili někdo, že viry mají nějaké záměry, množí se nebo jsou zákeřné atd. Už vím, že neříká pravdu. Viry nejsou živé, nemají záměry, neplánují, neútočí, nezabíjejí, atd. Ukažte lidem neviditelného nepřítele a můžete je maximálně vystrašit.

Jenže viry nejsou naší nepřátelé, spíše jsou našimi nepřáteli ti, kdo víry zneužívají ke svým nekalým záměrům.

Mnoho více lidí nakazí slovní víry, než ty přírodní.

3 0
možnosti

Lumíci se jdou také dobrovolně utopit.

https://plzen.rozhlas.cz/vsichni-cesti-pendleri-pracujici-v-bavorsku-byli-pri-pondelnim-testu-negativni-8412473

Tolik o té naší prašivosti. Vím moc dobře, že každý pendler si své práce zatraceně váží a většinou se jednou týdně nechávají sami testovat. Nikoho z nich by rozhodně nenapadlo jít do práce byť i jen s teplotou.

Němci musí hledat zdroje svých problémů u sebe. Oni vědí kde - ale je to politicky nekorektní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.