Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I62v63o 49C35i96l13i19c50h

18. 1. 2021 19:21

Moje mamka (82) dnes prý jestli bych ji na to očkování teda taky nezaregistroval. Tak jsem doma sedl k počítači, otevřel si tu úvodní stránku a volám jí, abych ji při tom měl na telefonu, kdyby se tam ptali na něco, co nevím přesně, např. ohledně zdravotního stavu. A dozvím se od ní, že ale chce zaregistrovat až na podzim, kdy se nechává očkovat i proti chřipce. Přemlouvání zda to přecejen nechce zkusit teď, nezabírají, ani přes ujištění, že by opravdu nemusela jet do krajského města, že to v naší nemocnici určitě taky dělají. Tak tu stránku zase zavírám a vysvětluji, že nemá smysl ten už takhle přetížený systém zatěžovat nějakou nyní zbytečnou registrací, když na podzim nejspíš stejně bude všechno úplně jinak včetně informací o těch vakcínách ... tak nic, těšil jsem se, že si osobně vyzkouším jak to za těch pár dní vychytali a vylepšili.

0 0
možnosti

Je fakt zajímavé, že máte tak vysokou karmu ale v diskusi vás nikdo nepochválí. To musí dát velkou práci si to nějak nacvakat.

0 3
možnosti
Foto

I11v38o 60C92i30l11i93c11h

18. 1. 2021 3:17

;-D;-D;-D Budu Vás citovat: "To už je ale hodně bezradné, že." Jak bych to asi udělal? I kdybych měl víc různých účtů, jako máte Vy Petře Tomku, tak netuším jak bych s nimi takovéto karmy dosáhl. Ale já na rozdíl od Vás nepodvádím, takže mám jen jeden účet i s vlastní a aktuální podobenkou. Smiřte se s tím, že se ten článek holt lidem líbil a kritizovat ho do diskuze přišlo těch pár, kterým pod nos nešel. Jako třeba Vy :-P Navíc ani neříkáte pravdu, že to nikdo nepochválil. A pokud jste ten článek otevřel, tak jste mi tím tu karmu taky trošku navýšil, takže dík ;-)

2 0
možnosti

Naprosto chápu, že devadesátiletý člověk bude mít problém s PC. On však nemá v první řadě děti, nebo vnoučata ? Nebo tento člověk je dobrý jen na odevzdávání svého důchodu, ev. bytu svým potomkům ?

:-P:-P:-P

0 6
možnosti

Nemusí mít. A ostatní u toho trávili dopoledne.

4 1
možnosti

J59a20n 12J80a89n48u88š62k24a

17. 1. 2021 11:43

Pokud nekomu vadi 2 smsky rad bych aby byl zamestnan u nas ve firme, by cumel kolik potvrzovacich kodu z smsek a povrzenich ve specilni mobilni aplikaci musim denne provest pri praci. Nemluve o politice co musi a nesmi heslo obsahovat

1 3
možnosti

Pracujete v Temelíně?

3 0
možnosti
Foto

Copak si trochu pěkného obveselení v této trudné době nezasloužíme? ;-D

3 0
možnosti

Máte pravdu, je to skutečně zábavné.

0 0
možnosti

J51a42n 23J56a12n83u39š53k11a

17. 1. 2021 11:31

Proc nekoho kdo popira kovid a je nepritel ockovani zajima rezervacni system?

1 4
možnosti
Foto

I13v24o 73C91i51l57i62c91h

17. 1. 2021 11:58

To píšete o mě? 8-o Já snad někdy někde popíral covid? A jako nepřítel očkování bych asi také nedoporučoval, ať se primárně a co nejrychleji očkují rizikoví, ne? Nepřestává mne překvapovat, kolik mých "fanoušků" si udělá nějakou vlastní ničím nepodloženou představu a na jejím základě pak zkouší polemizovat s těmi vlastními představami.

5 0
možnosti

Nelze nevidět, za poslední roky, dochází k naprosté demolici morálky. Dříve nemyslitelné, je v podstatě normou. Vlastně j, o jakousi novodobou Normalizaci. Veřejnosti, jsou nabízeny neuvěřitelné ptákoviny. Postupně jsou přijímány a následně fungují jako Norma . (Běžné, obvyklé, normální - tak je to správně). Příkladů je kopec ...

Revoluce porazila KSČ a Stb - Tedy vpřed ! Ošťádal, být profesorem nemůže - pan Bureš může. Prezident loni dojel nejdále do Prostějova - proto má Hrad navýšený rozpočet. Kdo nemá prověrku - není důvěryhodný ! Pan Prymula je odvolán, nedůvěryhodný - Tedy zachraňuje národ s Bílým lvem. Kdo má v igelitové tašce 1 milion, musí odstoupit - Kdo má miliardy - Velí ! Národní Rozpočtová rada není partnerem vlády, tím je Hrad ! Kdo dostane zakázku na očkovací program - dostane zaplaceno. Dnes, tedy i státní vyznamenání ?

Komunisté byli blbí, jistě. Rozdávali diplomy a směšné plakety. Opravdu by mne v životě nenapadlo, že jejich přiblblé úsilí se samozřejmě dalo i chápat. To současné ? Pořád melu - Jak se v ČR mají vychovávat děti ... ? :-)

?

8 0
možnosti

Čau lidi.

Pan předseda myslel Vlado Dzurilu, legendárního hokejového brankáře.

5 0
možnosti

Včera byl zajímavý rozhovor s českou sestřičkou působící při očkování v Izraeli, která hodnotila náš systém očkování. Hodnocení toho našeho - proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Doporučuji si jej vyhledat a přečíst. Z toho pohledu se český systém jeví opravdu jako nezvládnutý.

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.