Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den pane Cilichu tady u nás v Brně se už nějaký ten rok zpět plošně zakázaly herny, lasvegas skončilo, najednou byla na ulicích spousta volných prostor k pronajmutí. Spousta je toho prázdná do teď, obchody se to zrovna moc obsadit nepodařilo - ve středu města není kde parkovat, tak zákazníků není nazbyt - a v Olympii a ve Vaňkovce je toho stejně stokrát víc. Jestli jsou tajný herny a jak moc, to nevím, spíše si myslím, že toho moc není, pokud by bylo, měl bych info. Z tohoto pohledu za mne spíše dobrý, než špatný. Co se kuřáků týče, nikomu bych v tom překážky nekladl, ať si v knajpě hulí kdo chce a co chce. Vhodnou formou bych kuřákům zvýšil zdravotní pojištění (vůbec víc marodí, a co teprv ta rakovina!) a zároveň snížil důchodové pojištění (statisticky vzato jim ta záliba pomáhá do hrobu a stát ušetří - kdysi na to philip morris udělal studii, kouření vyšlo pro stát jako ziskové, hlavně předčasným hynutím tabakistů - jejda to tenkrát bylo křiku, museli slíbit, že už to nikdy neudělají, takto kalkulovat:-). Zdravím Vás!

0 0
možnosti

To je dobře, že si v těch vašich putikách smrdíte jeden druhému navzájem. To vám všichni přejeme.

1 3
možnosti

Kuřákovi kouř voní, nebo alespoň rozhodně nevadí. To byste vy mohli vědět.

3 0
možnosti

Musíte se obrnit. Většina normálních lidí už tady nechodí.

0 0
možnosti

Píšete, že každý druhý chodí do hospody, která je i přes zákaz zavřená. Pak ovšem nevím, na co si ti hospodští stěžujou.

0 3
možnosti
Foto

Abyste to věděl, na to vám schází ekonomické znalosti a láska ke svobodě.

3 0
možnosti

To, že se něco nedaří, není pro mě rozumný argument, aby se to nedělalo. Když se nedaří potírat krádeže, neznamená, že máme rezignovat na potírání kapsářství.

1 0
možnosti
Foto

Je to přesně tak R^

Čím víc zákazů, tím víc kapitul :-)

6 0
možnosti

Zákaz vražd taky nefunguje.

3 0
možnosti

Nemluvě o nejvyšší povolené rychlosti.

3 0
možnosti

D80a35v96i53d 79H67o16r48á51k

2. 12. 2020 20:13

A když tedy, jak píšete přímo ve druhém odstavci, "myslíte že každý z nás ví minimálně o jedné takové a každý druhý tam i chodí."

Zdroj: https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761842

Proč tedy Vy, pán světla, jak se sám presentujete v odstavci pod Vaší překrásnou fotečkou, na takováto neřádstva která poškozuji a narušují pořádek v naší společnosti, neposvítíte?

1 3
možnosti
Foto

I34v45o 58C63i77l72i86c40h

2. 12. 2020 20:19

A proč bych to dělal, když to za neřádstva nepovažuji a za neřádstva naopak považuji takovéto státní prohibice a zákazy?

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS