Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj rodič, v dobách nereálného socialismu proslul bonmotem - "Chceš-li cokoliv smysluplného a rozumného rozrušit - zničit - Nasaď tam komunistu. On to 100% zabezpečí" ! Můj rodič, agenta Bureše neznal. Funguje to ovšem skvěle. EET je nová forma třídního boje. Nic neřeší - sužuje - obtěžuje - zatěžuje a povzbuzuje pudy ... !

Takový novodobý pilíř ekonomiky. Jako na každé stavbě - Chaos - Co je to tady za čnějící trám ? Musí zde být - Vše stabilizuje ! Kulové, odstraňte jej ! Jenom překáží, vždyť k ničemu neslouží ! No, schováme si jej na hromadu za stavbou, třeba se ještě bude hodit ! Bez nesmyslného trámu nelze žít - Trámek do každé rodiny ! Do obýváku - S ním, se nám bude bydlet lépe ! ... :-)

9 0
možnosti

Zatím je klid, heslo EET je tabu, ale jen co sundáme babišovi roubíky, kolbenkáři nastoupí ke strojům a těm nejvěrnějším voličům bude umožněno opustit důchoďáky, bude to tady zase. Momentální pokus okrást, kraje, města a obce se potkal s velkým odporem a zřejmě ten volební měšec nebude dost plný na dotování za věrnost. Tak jak koukl Andy na účty obcí a zjistil, že mají "zbytečné" přebytky, tak po první vlně daňových přiznání zjistí, že si ti menší (větší mají přiznání daně většinou odloženo) nehorázně v roce 2019 nahrabali, tedy na beton okradli státní kasu a je třeba na ně razantně zakleknout. Jen je nutné vymyslet jak navlíknout oznámení, že krize skončila a je nutné zúčtovat spolu (tedy platit) a zároveň ponechat zákaz shromažďování lidu na veřejnosti.

8 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

I66v76o 84C69i98l38i70c33h

31. 5. 2020 21:51

Rozumné. Ještě že se mne to prakticky netýká. Ale kleknout na mne mohou i tak.

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.