Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hosana, už se mohu nechat opíchat!

Od středy se prý mohou registrovat i padesátníci, kteří mají blíž k té pajdě než k šedesátce. Jenže proč bych to vlastně dělal?

Kdybych totiž chtěl, tak jsem nejspíš měl šanci se nechat oficiálně očkovat i doposud kvůli vysokému tlaku, proč bych se tedy od středy registroval kvůli věku?

Mám opakovaně prakticky odzkoušeno, že mám proti tomu viru nějakou (a fakt nevím jakou) imunitu. A dokud před očkováním nebudou dělat testy na veškeré protilátky, tak děkuji, raději to očkování nechci, mohlo by mi naopak i ublížit, pokud bych v sobě měl nějaké aktivní protilátky. Ostatně to je i důvod, proč se moje matka zatím v tuto chvíli nechce nechat očkovat, přestože je jí dvaaosmdesát. Obává se totiž, že kdyby v sobě tu nákazu náhodou měla, tak by pro ni v jejím věku mohlo být i fatální. Počká s tím, až to v populaci opadne. A odborní lékaři mi na dotaz její názor potvrdili.

Osobně jsem přesvědčen, že ta moje imunita je daná více faktory, od genetického (například neztloustnu ať se snažím sebevíc), přes krevní skupinu 0 Rh- (obzvlášť ten mínus prý hraje velkou roli), ale hlavní roli dle mého názoru hraje fakt, že odmítám nosit roušky či respirátory (ten jsem zkusil jednou a okamžitě letěl) kamkoli jinam, než kam mne bez toho nepustí a jako extrovert se stýkám s lidmi co to jde, pokud možno bez náhubků, a tím si udržuji imunitní systém v pohotovosti.

Již se veřejně objevil průzkum, který popírá prohlášení vlády, farmaceutických firem, fanatiků z MenSES i iniciativy Sníh (snad to nemá nic společného s drogama) a všech ostatních, kdo jsou na tom finančně či jinak zainteresováni. Ten průzkum tvrdí, že imunita získaná proděláním nemoci je silnější, než ta po očkování a trvá více než rok. Přesně tohle tvrdí dlouhodobě i imunolog Šinkora, kterého tihle pseudovědci přisátí na finanční toky státu proto nemohou ani cítit. Navíc tento imunolog tvrdí i to, že tahle přirozená imunita na rozdíl od té vakcinační funguje i na různé mutace, nebo že až to pro nás přestane být panenský vir (jako pro indiány), tak to bude jen další obyčejná rýma a nemám důvod mu nevěřit.

Ale v tom článku osobně považuji za jednu ze stěžejních vět tuto:

Pokud se s virem opakovaně nesetkáváme, obrana nám postupně klesá.

V tom je dle mého názoru ten zakopaný pes. V mém (a nejen mém) okolí se totiž již nakazili touto nemocí zcela všichni, kdo poctivě nosili roušky a respirátory prakticky všude, kteří se věčně matlali desinfekcí, nestýkali se skoro s nikým a kteří byli z toho viru až panicky vystrašení. Nás pár, kteří to neřešíme, s lidmi se normálně stýkáme a náhubky nosíme fakt jenom tam, kam nás bez nich nepustí, jsme pořád bez zářezu. Samozřejmě to není zcela stoprocentní, ale jen tak přehlédnout to dle mého názoru nelze. Kdybych to byl pouze já, tak řeknu, že je to náhoda, ale takhle to vypadá, že se těmi opatřeními někdo snaží, aby ta epidemie trvala co nejdéle.

Jediný důvod, proč bych se měl nechat očkovat já, je ten, že bych nemohl do zahraničí, takže si holt ještě nějakou dobu nedám kafe vedle vídeňské opery v kavárně Sacher, u nás tuhle buzeraci doufám bude většina provozovatelů ignorovat a kdyby ne, není problém si ten výsledek testu i zfalšovat. Žádná oficiální úřední listina to není, takže nehrozí ani žádné sankce. Tím samozřejmě nechci nikoho k ničemu nabádat!

Tímto samozřejmě nikomu nerozmlouvám ani očkování, ani třeba i roušky nebo respirátory všude. To ať si každý rozhodne sám, každý jsme jiný a každý jsme na tom i jinak zdravotně či imunitně. Pouze zde popisuji jak to vidím já osobně sám za sebe.

Autor: Ivo Cilich | neděle 2.5.2021 21:00 | karma článku: 33,13 | přečteno: 1467x
  • Další články autora

Ivo Cilich

Po bitvě je generálem každý

Začaly se rojit názory i články, které nasazují Policii psí hlavu a zpětně hledají nějaká pochybení.

23.12.2023 v 8:20 | Karma: 32,36 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Společnost

Ivo Cilich

Zdravotnictví a legionella

Zdravotnictví je nyní docela kontroverzní téma, třešničkou byl asi hlavně požadavek na výsluhy. Zkusím zde popsat mou vlastní zkušenost z relativně nedávné doby.

17.12.2023 v 13:20 | Karma: 33,84 | Přečteno: 3339x | Diskuse| Společnost

Ivo Cilich

"Cigánská férovka" jako součást kulturního dědictví?

Minulý týden byl propuštěn z vazby Ukrajinec, který smrtelně pobodal Roma v Brně. Rozhodl o tom nejdříve brněnský městský soud a po odvolání státního zástupce i soud krajský.

23.8.2023 v 7:00 | Karma: 40,99 | Přečteno: 2389x | Diskuse| Společnost

Ivo Cilich

Kdo dělá problémy?

Čím dál častěji se setkávám s názorem, že ukrajinští uprchlíci jsou nepřizpůsobivější než naše romská minorita. Je tomu skutečně tak?

30.7.2023 v 18:40 | Karma: 34,42 | Přečteno: 1079x | Diskuse| Společnost

Ivo Cilich

Jednodenní volby?

Doufám, že ne! A určitě ne u komunálních, krajských a senátních voleb, kde nelze volit pomocí voličského průkazu mimo bydliště.

17.2.2023 v 9:30 | Karma: 12,48 | Přečteno: 305x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Sami máme málo. Evropa váhá nad systémy protivzdušné obrany pro Ukrajinu

23. dubna 2024  19:53

Mnohé evropské státy včetně Francie nejsou ochotné zříci se ve prospěch Ukrajiny svých...

Ursula von der Leyenová přijede v rámci předvolební kampaně do Prahy

23. dubna 2024  19:38

Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová přicestuje v úterý 30. dubna do Prahy. V rámci...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.